Gravinfluencer niet zwanger

Eloise

Tja, beetje vreemd bericht. Want meestal zeg je het als iemand wel zwanger is. Eloise van Oranje is dus niet zwanger. Ook is ze geen gravin, want het graafschap ontbreekt. En heet ze niet Van Oranje, maar Van Lippe-Biesterfeld, maar dat mag de pret niet drukken. Ze laat zelf weten geen baby in haar buik te hebben met een filmpje op TikTok.

Volgens een aantal mensen was ze namelijk in blijde verwachting, maar niet Roddelpraat dit keer.

21 reacties op “Gravinfluencer niet zwanger

  • Freek Riebes zegt:

   Nou zeg.
   Dat ze op d’r vader lijkt kan ze niks aan doen. Ik vindt de gravin een leuke evenwichtige persoonlijkheid en ik denk dat we nog veel goeds van haar gaan horen. Ze heeft in elk geval veel relativeringsvermogen en ze geniet van het leven.
   Dat zouden meer mensen moeten doen Bartje.

   8
   16
  • Anti Alles zegt:

   Ik zou ook lekker genieten van het leven als ik zomaar vanaf mijn 18e zo’n 2 ton per jaar van de belastingbetaler krijg.

   4
   0
 1. И. Иødrøg (2) zegt:

  Zullen we aan deze transformer geen aandacht meer geven? Hou het maar bij Rosalie of die andere Mercedes Diva. Die zijn beiden nog beter gelukt dan deze.

  12
  3
 2. Jack Joirnalist zegt:

  Hoegenaamd was dit reeds oud nieuws bij het ter perse gaan van de Margriet van afgelopen zaterdag.
  Inderdaad was dit een trending topic omdat haar studiegenoot zoiets suggereerde, waarop Eloise reageerde met een kort en bondig: “Proost” terwijl ze een champagne cocktail met crème de cassis en vodka omhoog hield naar de camera.

  Beetje jammer dat Roddelpraat de context niet even heeft onderzocht om het verhaal compleet te maken.
  Gemiste kans.

  4
  2
  • Timmy zegt:

   Hangt af van de invalshoek. Zwanger verwijst naar zwaar. Drachtig naar het dragen van. Want van origine had zwanger niet de huidige letterlijke betekenis. Zo een stel dat zegt we zijn zwanger betekend dat ze beide zwaar van lijf zijn. We zijn in verwachting is beter. Maar drachtig is enkel voor het vrouwelijke dier. Behalve bij zeepaardjes voor zover ik weet.

   3
   0
 3. Romige Babelaar zegt:

  Waar is toch de Neerlandse Republiek, die niks wil weten van enig royaal gekwijl en gebabbel, gebleven, oid.

  1
  0
 4. ViezePresident zegt:

  Makkelijk succesvol bloggen en dik geld verdienen als elk medium je zoveel aandacht geeft om je afkomst. Hoef je weinig voor te doen.

  0
  0
 5. Min Kortspringen zegt:

  In Nederland gaan in beginsel de achternamen via de vader. De vader van Eloise is Constantijn von Amsberg. Haar moeder is Petra Brinkhorst. Dus dit is Eloise von Amsberg-Brinkhorst. Dat “van Oranje” als achternaam wordt er steeds aan de haren bijgesleept, terwijl de huidige koninklijke familie Willem van Oranje helemaal niet als stamvader heeft. Er lopen in Nederland tientallen mensen rond die veel meer (bloed)verwant zijn aan Willem van Oranje, maar die achternaam niet mogen voeren.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.