Gravinfluencer Eloise boos op Roddelpraat

En dan kunnen we wel inpakken. Het is over, jongens. Want als een telg van de familie “Van Oranje” zich tegen je keert keert de gehele overheid zich tegen je. We zullen dus heel snel overal gecanceld worden, overheidsorganisaties zullen onderzoeken instellen en als dat allemaal niks lukt eindigen we in een ondiepe greppel met een laagje ongebluste kalk over ons heen. Dit is een vaarwel.

Wat is het geval? Ze is blij met de disstrack van Jesse Hoefnagels, waarin Dennis een pedo wordt genoemd, die meisjes tot abortus heeft gedwongen en Jan een zieke oude man, die moet bedelen. En dat heeft dus de goedkeuring van gravin (verzonnen titel) Eloise. “Jaaa danku”, reageert ze onder het liedje. Dat is nogal wat. Iemand van de koninklijke familie die dit mooi vindt. Tijd voor onze ex-huisrapper Madoc om daar maar eens weer op te reageren. Lang leve de Republiek!

27 reacties op “Gravinfluencer Eloise boos op Roddelpraat

 1. Dhr. Borsato zegt:

  Jan en Dennis maak jullie maar geen zorgen. Laat je niet gek maken door iemand die een godsvermogen verdient en zelf ook aan het bedelen is voor haar truttige kleding, die varkenssnoet heeft helemaal niks in te brengen in deze samenleving. Ik wil haar bij deze nog wel even uitnodigen voor de kerstbbq aankomende zaterdagavond!

  Groet,
  Marco B.

  98
  15
 2. Robbie zegt:

  Ga niks zeggen over haar uiterlijk. Maar ik denk meer aan haar gedrag/karakter, ze zegt heel nerveus te zijn om foto’s te maken en vind het zelfs ongemakkelijk??? Haar hele Insta staat godverdomme vol met foto’s van zichzelf!! Dan dat geschooi door reclame te maken en haar oude kleding verkopen, terwijl ze geld als water heeft. Dit is geen zielig studentje die geld nodig heeft he, dit is een steenrijk verwend nest. En waarschijnlijk woont en heeft haar hele leven in rijke buurten gewoond, dus weet niet wat armoede is totaal vervreemd van wat er speelt. Anders denk ik dat je er toch voor kiest om die kleding te schenken aan mensen in armoede of je vriendinnen (die indirect eigenlijk mee hebben betaald aan die kleding) of iets dergelijks. Eigenlijk moet zij zich gewoon doodschamen……

  70
  4
 3. rechtsdragende horseman zegt:

  Ik zou me niet al te druk maken. Die gravin Framboise maakt op mij weinig indruk met dat speelgoedkroontje op haar kop. Ze is niets meer dan een opstandige puber op het schoolplein die van huis uit is wijsgemaakt dat ze iets bijzonders is.

  29
  16
 4. Mabel wist de shit zegt:

  ie meisje met die lelijke neusje. Dat niveau dus. Weet je wat het is ” gravin, influencer, kutje” het hele land staat in brand. En aangezien je zo van de titels ben, ga eens bij jezelf te rade. Die bek van je daar valt niet tegenop te influensen. De mensheid krijgt alleen een grotere hekel aan je door dat achterlijke Instagram gedoe. Het is de hoogste tijd voor Oma Trix om eens in te grijpen om te zorgen dat dat lelijke kippetje zich niet verder vernederd. Eng kind bah.

  25
  16
 5. >>>B R E A K I N G - N E W S zegt:

  >>>B R E A K I N G – N E W S <<<

  DOUTZEN KROES N0G GEKKER DAN WE AL DACHTEN

  Doutzen Kroes blijft zaniken over het vaccineren maar zelf heeft ze er fijn aan verdiend.
  'Luister naar je intuïtie' moet ze gedacht hebben en ze vroeg voor tienduizenden euro's steun aan.
  Doutzen Kroes vindt het helemaal niet hypocriet dat ze voor haar bedrijfje AHAU Gele Zon B.V. een financiële injectie vroeg aan het
  UWV voor een substantiële som NOW-steun voor ondernemers.
  Zelfs niet terwijl ze voor meer dan 25 miljoen euro op de grootverdieners lijst van de Quote staat.

  In totaal kreeg het arme meisje over de afgelopen periode 18.817 euro aan gratis geld op haar rekening gestort.
  Er zijn dagen dat u minder geld op de bankrekening krijgt.

  Het verdienmodel van de slanke Friezin is inmiddels duidelijk: onrust zaaien.
  Met de meest onnavolgbare verzinsels die ze bijeen raapt op Facebook ontwikkelde ze zich tot een 'coronakritische' bekende Nederlander en creëert ze verwarring en onrust. Veel mensen zien af van vaccinatie omdat ze door dit soort berichten op Facebook en in blogs op Instagram en Twitter aan het twijfelen worden gebracht.

  Naast Doutzen Kroes is ongetwijfeld Thierry Baudet het meest van het padje geraakt terwijl we dat anderhalf of twee jaar geleden niet aan zagen komen Het domme blondje steekt haar mening over het overheidsbeleid dan ook niet onder stoelen of banken tot grote frustratie van IC-artsen en gynaecologen. Een gynaecoloog uit Weert heeft zich met een open brief in verschillende dagbladen gericht aan Doutzen Kroes. In het Fries legt Waltje Jager uit waarom vaccineren zo belangrijk is voor de gezondheid van zwangere vrouwen en hun kinderen. Het is maar de vraag of deze arts doordringt tot de waterkrachtcentrale van de blonde bimbo, want al vroeg in het begin van de corona-pandemie werd ze lid van de corona complotclub.

  Doutzen Kroes heeft een hoop twijfels en vragen genoteerd op haar Instagram over de rol die de overheid en de media nu hebben maar ook de farmaceutische industrie spelen volgens haar tijdens de coronacrisis een belangrijke rol die ze niet helemaal goed kan duiden.
  Zo beweert Doutzen Kroes dat de media, farmaceutische bedrijven en ook de overheid veel voor ons verzwijgen. Daarbij heeft Doutzen Kroes het hele aluhoedje-woordenboek voor haar volgers uitgespeld: follow the money, wake up people, connect the dots, follow your heart and instinct, Eerder was de zus van Doutzen Kroes haar klei-drankjes aan het promoten terwijl voedingsdeskundigen dit ten zeerste afraden omdat het behalve ongezond in kleine hoeveelheden levensgevaarlijk wordt bij de ADH die aanbevolen werd.
  ‘Willen ze ons wel gezond?’ is dan ook een beetje een rare vraag van het Fashion-Model.

  Haar hoofdje loopt inmiddels over van de kennis die ze heeft opgedaan over het onderwerp.
  Doutzen Kroes heeft 'urenlang onderzoek' gedaan op Facebook en internet, helaas komt Doutzen Kroes tot nog toe alleen met nul antwoorden… Naast Doutzen Kroes had ook de net zo geestelijk labiele Fajah Lourens veel verschillende complottheorieën over het coronavirus en ook Dréetje Hazes en Gerard Joling vonden het coronavirus in het begin grote onzin maar zijn later bijgedraaid toen de realiteit iets weerbarstiger bleek dan hun eigen droomwereldje.

  Nu heeft ze een nieuwe slagzin omarmt namelijk (in het Engels):
  'Follow your Intuition'.

  We wachten op de dag dat Doutzen zich stiekem wél heeft laten vaccineren. Tot op heden heeft L’Oréal Paris gezegd dat Kroes’ antivax-standpunt een privémening betreft.

  19
  30
  • Mils zegt:

   Dat de big Pharma niet te vertrouwen is, daar heeft ze wel een punt.
   Tevens kan je de overheid ook keer op keer betrappen op leugens.

   Zie het corrupte verleden van pfizer eens, en daar moeten wij nu opeens 100% vertrouwen in hebben?

   Ook zijn er in het verleden al diverse (veel gebruikte) foute medicatie op de markt gekomen die aangeprezen werden alsof het een wondermiddel is.
   -Softenon
   -Seroxat
   -het Mexicaanse griep vaccin wat narcolepsy heeft veroorzaakt bij aardig wat mensen.

   Dit covid vaccine is tevens ook iets wat ‘gerushed’ op de markt gekomen is, daarnaast een nieuw type, namelijk mRNA. Niemand weet nog wat het op lange termijn voor effecten op ons zal hebben, dus ik begrijp de kritiek wel, zeker als je een beetje het verleden van medicatie en de Pharma kent.

   Daarnaast, voor mensen onder de 65, is het risico op ernstig ziek worden door de bijwerkingen veel groter dan die van corona zelf.

   Maar goed, iedereen moet het lekker zelf weten, ik vind het in ieder geval een onverstandige keuze om gezonde jonge mensen zo massaal te gaan prikken.

   12
   14
  • Hardewaarheid zegt:

   Leuk verhaal, je bent goed geïndoctrineerd door de staatspropaganda. Dat zogenaamde virus is na 2 jaar nog niet eens bewezen. En natuurlijk, de overheid geeft echt om je hoor, Hugo de jonge liegt ook niet, heeft echt het beste met je voor.
   Toen in 1942 de eerste mensen uit auswitsch ontsnapten en het verhaal tegen de geallieerden uitlegde wilde niemand ze geloven… En als die mensen niet snel op zouden houden met “zulke verhalen verspreiden” zouden ze opgesloten worden. en wat bleek waar? De massamoord op meerdere bevolkingsgroepen.
   Er werd lange tijd gewaarschuwd voor QR code die zou komen… Nee hoor dat zou niet, complottheorieën… QR code was daar. Digitale geld gekoppeld aan je qR code.. nee hoor allemaal complottheorieën. Let maar eens op. En als je dat ziet gebeuren is het de hoogste tijd om in te zien dat alle mensen keihard voorgelogen worden. Als je het nu nog niet in de gaten hebt dat het niet om volksgezondheid gaat dan is daar al wat van te zeggen maar als je het dan nog niet in wilt zien ben je hopeloos verloren

   8
   4
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Zozo, da’s een boel tekst.
   Als je niet in 1 alinea kunt zeggen wat je bedoelt, dan lukt dat in 20 alineas ook niet, hoor.
   Mensen die een muur van tekst plaatsen, doen dat om te verhullen dat ze geen boodschap hebben, is mijn ervaring.

   2
   0
 6. Om te kotsen zegt:

  Wie tegenwoordig nog voor de monarchie is, is 200 jaar te laat geboren.
  Om te kotsen dat koningshuis en al die opvreters bij elkaar! kijk, die kinderen kunnen er ook niks aan doen, maar Willempie had allang ballen moeten tonen en afstand moeten nemen van het koningshuis.
  Opdoeken die handel! Voegt feitelijk 0,0 toe aan Nederland en kost alleen maar geld. Laten we hier eens over stemmen in Nederland : wie wil er een koningshuis en wie niet???
  Ik denk dat ik de uitslag al wel weet als we de mensen goed voorlichten met de feiten. Als we niet betaalde belastingen van ze meetellen over hun vermogen, dan kost het koningshuis ongeveer 300 miljoen per jaar.
  Lekker zwaaien en lintjes doorknippen. Beetje dom lullen en interessant doen met andere staatshoofden etc…Bah godverdomme wat loop ik weer te kotsen hier op dat koningshuis en op al die mongolen die daar in meegaan. Gewoon even praktisch naar de feiten kijken mensen, meer is het niet. Het is allemaal niet zo moeilijk.

  12
  2
 7. Ellie zegt:

  Eloise van Oranje of hoe heet deze muts officieel?, Jesse Hoefnagels en de rest van dit zooitje nieuwe generatie sneeuwvlokjes. Zou Nederlands hoop voor de toekomst moeten zijn.

  Pffff wat een stel zachtgekookte paas eitjes zijn deze twee nitwits.
  Allemaal een grote bek, ze weten het allemaal zo goed met hun vegetarische, goed voor het milieu, inclusieve gezever. Deel je deze mening niet als hard werkende Nederlander in een Mercedes diesel dan ben je af.

  Ga eens gewoon werken man stelletje toeristen!
  Wie geeft deze twee luiwammesen eens een goede schup onder de hol.
  Wie zijn deze twee wel niet. Wat kunnen ze nu. En dan nu even zonder al deze bla bla. Wat voor toegevoegde waarde? Kom maar op!
  Zonder rijke pa zijn ze niets, nada noppes.

  Die Eloise laat op Insta mooi zien hoe het werkt en hoe je makkelijk je je zakgeld ophoogt.
  Dure spullen die je telkens krijgt met als voorbeeld kleren gewoon meteen doorverkopen.
  Pa en ma hebben toch niets door.

  Zo was er vroeger bij mij ook een op het schoolplein, een advocaten zoontje met elke week de nieuwste Nike Air Max. Om ze vervolgens in het weekend nog door te verkopen. En zo ging dat maar door. Week na week.

  4
  3
 8. Ex TBS'er zegt:

  Heb gevaren met de huidige Koning in 1986 aan boord Hr.Ms. Abraham Crijnssen, was sympathiek, maar ook gespeend van enige empathie of gezond verstand, werd regelmatig door de commandant uitgefoeterd, kwam tijdens wachtappel, in Amsterdam, dronken de valreep op met een grote bek, werd door de officer van de wacht uigefoeterd. Hij snapte het toen niet en ik vrees nog steeds niet. Evenzo zijn familieleden, los van de werkelijkheid en zich verheven wanend boven het “gepeupel ” zoals ik Maar Willem A. Ik heb je van dichtbij meegemaakt en ach, dat was vaak niet al te best.

  10
  2
 9. Willempie zegt:

  Gadverdamme zeg die lelekerd moet haar mond houden over roddel praat
  Dat ze weer Hema kleren gaat verkopen ze denk dat ze Amalia is maar dat is ze niet ze is gewoon een niks ze is niet speciaal ze is helemaal niks

  11
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.