Jesse Hoefnagels maakt boze rap over Roddelpraat

Altijd hetzelfde met types die diversiteit, tolerantie en medemenselijkheid prediken. Als ze je namelijk niet leuk vinden gaan ze namelijk zelf de meest nare dingen roepen. Zo is Dennis weer eens pedo, heeft hij een meisje tot abortus gedwongen en gaat ie achter de 14-jarige dochter van Jan aan. En is Jan oud, bedelaar en ziek.

Altijd piepen over wat wel en niet smaakvol is en dan met deze shit komen. Van ons mag het hoor, knullie.

28 reacties op “Jesse Hoefnagels maakt boze rap over Roddelpraat

 1. Maarten zegt:

  Jesse is het ultieme voorbeeld van een progressief links joch die zich omringt met kansloze rappers, transgenders en andere woke types. Maar eerlijk is eerlijk deze disstrack is niet zo slecht. Ik vind het alleen nogal laf dat ie niet langs wil komen in de uitzending als ie zo’n grote mond over anderen heeft. Dan wek je de indruk dat je nogal bang bent face to face en alleen achter iemands rug om haat durft te verspreiden.

  179
  7
 2. Cindy zegt:

  ” dus voor wat views en wat clicks , kom je mij nu voor je show vragen? Ik denk het niet. Ga me niet naar dat niveau verlagen etc”

  10 seconden later.. Zet zichzelf in de videoclip tussen Jan en Dennis in..

  Waar zijn je ballen Jesse? Als je niet durft mag je dat gewoon toegeven hoor 🙂

  73
  3
  • Dikke van Dale zegt:

   Toppunt van lafheid: beat is lekker.eerlijk?! Als je aan zulke teksten durft te wagen…ff aan de witte tafel van ome Jan en ons dennieboy aanschuiven….face 2 face…doe je dat niet? Dan staat je naam vanaf nu achter laf in de dikke van Dale. Wel grappig dat dit soort types altijd en altijd zeggen : ik sta er boven ga niet f2f., verlaag me niet. wel iemand onder de bus duwen 8ter de rug maar F2 f staan ze met zweethandjes klotsende okseltjes en een bek met gele tanden. Echt werkelijk opstand kost ,kneusjes, losers dit soort types ….ken ze wel…walgelijkkkkkk (op z’n jan’s). PS ome Jan even OM contacten
   Vraag Marco even hoe dat werkt hahahaha ohja PS #Jesse: volgende keer eerst even je speen uit je mond halen voordat je begint met rappen en eet een boterham met pindakaas!

   5
   2
 3. Rechtopstaand stuk kots zegt:

  Ik keek vroeger wel eens naar bram krikke, tot hij in eens met dit kansloze stuk d66 jeugd aan kwam kakken. Echt ik weet niet wie dit is en ik wil het ook niet weten.

  18
  0
 4. Botje zegt:

  Wat een botje. Heeft deze Jesse Hoefnagels aids? Annorexia? Of vreet hij gewoon niets omdat dat anders de wereld uitput? Ga lekker woke doen in je klas of bij ballet maar laat onze Ome Jan en Danny met RUST!

  23
  2
 5. Anit alles zegt:

  Jesse wie? nooit van gehoord, helaas nu wel. Ik zal gelijk even een control + alt + del uitvoeren. Ik wil dit soort niets kunnende nobody’s niet in mijn geheugen hebben staan.

  14
  1
 6. Peppie zegt:

  Pep’s eerste reactie was : ” blijf van Roddelpraat af “, maar zijn volgers zijn nu nieuwsgierig geworden en gaan stiekem Jan en Dennis bekijken en dan is het aan Jan en Dennis om deze op het rechte (Roddelpraat) pad te krijgen.
  De Pep zegt:” Negativiteit is ook goed, behalve voor Marco”.

  7
  1
 7. Blacksoldier0475 zegt:

  Wolleh hei predikten P.C. maar zelv wel een nepe tatoo met sjinese tekens op zn wang zetten? Is dat nied weer de zofeelste voorbeelt dad een blanke (hetero?) man iets van een ander cultuur zichzelf toe eigent?

  Anders hem maar kenselen?

  0
  0
 8. Gijs zegt:

  Wat is dit voor een enorme erbarmelijke comment sectie… (ff dure woorden gebruiken net zoals de meeste hier.)
  Alleen maar enorm rechtse guys die zoals Rick dat zo mooi zegt: ‘hun pijpen.’

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.