Telg miljardairsfamilie wil graag overhemd verkopen

Het is toch echt schaamteloos. Eloise van Oranje (wat haar achternaam helemaal niet is) probeert een overhemd van Tommy Hilfinger te slijten voor minimaal 19 euro. De dochter van prins Constantijn doet blijkbaar net alsof ze arm is. Wat vreemd overkomt aangezien haar familie een geschat vermogen van 14 miljard euro heeft.

Niet zo heel lang geleden verkocht ze gratis gekregen tasjes van de KLM (foto weggehaald). Eerder liet ze zich al sponsoren door een ijsmerk om haar studiefinanciering aan te vullen. Wie gelooft deze onzin?

32 reacties op “Telg miljardairsfamilie wil graag overhemd verkopen

 1. Willem III de halve zool zegt:

  Kan deze miljardairsfamilie niet beter een sportschool beginnen dan een kledinglijn, bosbeheer, piloterij, vakantiehuizen verhuur (met voorkeur in verscheurde landen als Mozambique).

  Het zelfbenoemde opperhoofd met zijn 18 jarig laafje is veel te dik.
  En dan heb ik het nog niet eens gehad over de rest van deze halve gare familie.
  Waarvan het maar de vraag is of ze echt afstammen van…..
  Het is immers onmogelijk om je voort te planten als je onvruchtbaar bent of nie… Willem III met jouw syfilis aan je pikkie.

  WTF zijn deze knuppels allemaal wel niet aan het uitvreten op een dag?
  Kunnen ze niet gewoon oprotten!? Gewoon wegwezen!

  20
  4
 2. Clubber Lang zegt:

  Zelfs met heel veel moeite vind ik dit nog steeds een heel normaal bericht. Een voorbeeld zelfs . Juist voor kinderen uit rijke families is het toch goed om de waarde van geld te snappen door ze kort te houden in hun toelage?
  De rest verdien je zelf maar bij!
  Ik vind je een prima vent Jan, maar alleen maar omdat je tegen het koningshuis bent betekent niet dat alles wat door deze familie gedaan wordt ook automatisch slecht is..

  6
  9
  • Realist zegt:

   Wat een stom gelul lange, als je het dan over een goed voorbeeld geven hebt…..ze kan ook laten zien dat mensen uit rijke families, iets GRATIS weg kunnen geven als ze het zelf niet meer gebruiken / nodig hebben. DAT zou nog eens een goed en mooi voorbeeld zijn! Denk je nou echt dat haar ouders haar op een houtje laten bijten?? Dan had ze al die dure merkkleding überhaupt al niet gehad.

   9
   1
    • Anti alles zegt:

     Hilfiger is gewoon een duur A merk. Jij hebt nooit 150 euro voor een truitje betaald van Tommy, omdat dit een neppert uit Turkije was of ergens van de vrachtwagen gevallen kneus. Net doen alsof 50 euro voor een simpel t-shirt of 150 euro voor een truitje niet duur is omdat je eruit geluld wordt.
     Valt in dezelfde categorie als : G-star / Hugo Boss / Lacoste / Calvin Klein / Levi’s / Timberland / The North Face.
     Of zijn dit ook allemaal geen A merken en niet duur met je minister president salaris sjappie.

     3
     1
   • DikkePapzak zegt:

    Ten eerste betekend het niet dat rijke mensen hun kinderen altijd overladen met geld. Zelf ken ik wat vermogende mensen waarbij de kinderen gewoon door de regen de krant bezorgen. Waarbij de kinderen zelf moeten werken om de studie te bekostigen en als ze op vakantie willen moeten zij daar gewoon voor werken. Misschien dat mensen te veel films kijken. Daarnaast worden veel jongeren door de ouders gestimuleerd om te ondernemen…zo ken ik wat jongeren die al vanaf tiener een onderneming hebben..zowel in onderhoud, produceren of verkoop van goederen. Nog een punt, de meeste vermogende gezinnen doneren al een hoop geld en gaan juist sociale connecties kapot omdat men altijd verwacht dat vermogende mensen ALLES maar moeten weggeven, enkel omdat ze toch rijk zijn. En zo werkt dat dus niet omdat men helemaal niet weet wat de werkelijke situatie is.
    Misschien geeft deze meid wel 10 vulniszakken vol kleding aan de kledingbank en wilt ze één kledingstuk verkopen….tja. Als je dan een opmerking krijgt als de jouwe…waarom zou deze meid dan nog 10 zakken vol kleding weggegeven als er toch enkel gezeik is….snap je? Veel mensen lopen niet te koop met wat ze allemaal weggeven…want dat gaat namelijk niemand wat aan.

    0
    0
 3. Aardappelpuree zegt:

  Ik ga ervanuit dat haar ouders haar wel steunen als de nood hoog is, maar dat ze het geld niet zomaar aan haar cadeau doen. Is wat mij betreft een goede manier van opvoeden. Nog een type á Koen K. zit niemand op te wachten.

  1
  1
 4. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Moet ze zelf de rijkdom opbouwen misschien. Gaat ze graaier Bernhard junior achteraan. IJverig graaien, want voordat je het weet is het te laat.

  6
  0
 5. Bartje zegt:

  Heeft haar moeder liggen krikken met een Poolse stucadoor? Kanonnen dat wijf heeft een kop als een Poolse bouwvakker. Zou mij overigens niks verbazen gezien Constantijn het sexappeal van een visstick heeft.

  17
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.