Familie “Van Oranje” graait doorrrrrrr

"Gravin" wil graag 9 euro voor Zara topje

Als er iets niet klopt in ons land is het wel het koninklijk huis. Die mensen betalen nergens voor, maar willen wel overal enorm voor betaald worden. Veel corrupter en fouter wordt het niet. En de buklaven van de media buigen zo diep dat het pijn in de onderrug doet. Kijk maar eens hoe “gravin” Eloise “Van Oranje” wordt behandeld in dit kiss-ass stukje van RTL Boulevard.

Wat niet gevraagd wordt:

Vraag 1: Waarom laat jij je als lid van de koninklijke familie sponsoren door een ijsmerk?

Vraag 2: Wat krijg je hiervoor betaald?

Vraag 3: Je zei laatst te willen stoppen met social media omdat je meer privacy wilde. Hoezo dan deze tentoonstelling over jezelf?

Vraag 4: Waarom noem je jezelf eigenlijk gravin? Want die titel is gewoonweg verzonnen.

Vraag 5: Klopt het dat de RVD jou naar voren heeft geschoven als PR-machine om het jonge publiek aan de monarchie te laten wennen?

Al die vragen werden niet gesteld. Het ging weer werkelijk nergens over zoals altijd. Maar dat je niet kritisch doet tegen iemand “Van Oranje” is normaal, dus we kunnen het die jongen ook niet kwalijk nemen. Waarom nou steeds “Van Oranje” tussen haakjes? Omdat ze helemaal geen bloedverwanten zijn van Van Oranje-Nassau.

Maar het ergste komt nog. Die totaal doorgesnoven Marc van der Linden, don’t do drugs kids want dan ga je ook zo warrig lullen, bakt ze even helemaal bruin. Die lakei zegt doodleuk dat die 50k die dat grietje verdient aan deze commerciële klus haar wel goed uitkomt, want ze moet leven van een studiebeurs. 50k is twee keer modaal, Marc. En vrijwel iedere student leeft van een studiebeurs en een bijbaantje. En wat het helemaal leuk maakt is dat die kwal ook nog eens zegt dat ze het allemaal zelf moet verdienen. Die mensen hebben meer dan 10 miljard bij elkaar geroofd en Marc denkt dat Eloise zelf haar geld moet verdienen. Hahahahaha, wat een koekwaus.