Familie “Van Oranje” graait doorrrrrrr

Als er iets niet klopt in ons land is het wel het koninklijk huis. Die mensen betalen nergens voor, maar willen wel overal enorm voor betaald worden. Veel corrupter en fouter wordt het niet. En de buklaven van de media buigen zo diep dat het pijn in de onderrug doet. Kijk maar eens hoe “gravin” Eloise “Van Oranje” wordt behandeld in dit kiss-ass stukje van RTL Boulevard.

Wat niet gevraagd wordt:

Vraag 1: Waarom laat jij je als lid van de koninklijke familie sponsoren door een ijsmerk?

Vraag 2: Wat krijg je hiervoor betaald?

Vraag 3: Je zei laatst te willen stoppen met social media omdat je meer privacy wilde. Hoezo dan deze tentoonstelling over jezelf?

Vraag 4: Waarom noem je jezelf eigenlijk gravin? Want die titel is gewoonweg verzonnen.

Vraag 5: Klopt het dat de RVD jou naar voren heeft geschoven als PR-machine om het jonge publiek aan de monarchie te laten wennen?

Al die vragen werden niet gesteld. Het ging weer werkelijk nergens over zoals altijd. Maar dat je niet kritisch doet tegen iemand “Van Oranje” is normaal, dus we kunnen het die jongen ook niet kwalijk nemen. Waarom nou steeds “Van Oranje” tussen haakjes? Omdat ze helemaal geen bloedverwanten zijn van Van Oranje-Nassau.

Maar het ergste komt nog. Die totaal doorgesnoven Marc van der Linden, don’t do drugs kids want dan ga je ook zo warrig lullen, bakt ze even helemaal bruin. Die lakei zegt doodleuk dat die 50k die dat grietje verdient aan deze commerciële klus haar wel goed uitkomt, want ze moet leven van een studiebeurs. 50k is twee keer modaal, Marc. En vrijwel iedere student leeft van een studiebeurs en een bijbaantje. En wat het helemaal leuk maakt is dat die kwal ook nog eens zegt dat ze het allemaal zelf moet verdienen. Die mensen hebben meer dan 10 miljard bij elkaar geroofd en Marc denkt dat Eloise zelf haar geld moet verdienen. Hahahahaha, wat een koekwaus.

65 reacties op “Familie “Van Oranje” graait doorrrrrrr

  • Carlos zegt:

   Wilhel.ina was de laatste van de orange blordlijn. Juliana waz een burger meisje,veruild met de mongolide dochter van wilhelmina(door overmayig insest in de royal familie.

   6
   1
 1. Kritische kijker zegt:

  En als je als tienermeisje al zo onzeker over je lichaam bent, moet je vooral Magnum gaan nemen!

  Het hele evenement, is dus ook nog eens zo hypocriet als de pest!

  12
  0
 2. Dominique Keesie zegt:

  Wow Jan en Dennis, dit valt me wel tegen van jullie joh! Behoorlijk selectief! Niet van jullie gewend..

  Als ze namelijk reclame had gemaakt voor Wouters Witgoed was er namelijk een compleet ander artikel!

  Binnenkort naamsverandering naar Wokepraat?

  1
  21
 3. DrTosti zegt:

  Antwoord 4 is wel redelijk makkelijk te beantwoorden. Ze heeft deze titel gekregen omdat de regering minder prinsen en prinsessen wilden (rechtzaakje ala Wilders? 🙂 ) Ze zijn in weze wat titels gedegradeerd. Ze is ook geen lid meer van het koningshuis en ontvangt ook geen prinsessentoeslag meer. Daarnaast heeft ze als student recht op studiefinanciëring, net zoals ieder ander, ongeacht afkomst of hoe veel geld papa en mama verdienen. Dit zou van Jan dus uitsluiting betekenen….of mag zij wel uitgesloten worden van haar studiefinanciëring omdat papa en mama geld hebben, en mag Roddelpraat niet uitgesloten worden bij de Televizier? Dus enig kritiek betreft de studiefinanciëring is dus niet helemaal zuivere koek. Daarnaast ben ik wel van mening dat er wel wat minder geld naar het Koningshuis mag.

  3
  2
  • Realist zegt:

   Wat minder geld…??
   Opdoeken dat gehele koningshuis! stelletje opvreters!
   Voegen echt letterlijk 0,0 toe aan de Nederlandse samenleving en economie. Het kost alleen maar geld. Zelfs 300 miljoen per jaar als je de gemiste belastinginkomsten meetelt over het vermogen van die gehele familie.

   4
   2
 4. Claude-Jacques de Balzac zegt:

  Ik hoop dat ik in het leven nog de revolutie mag meemaken, inclusief brandende paleizen, confiscaties enzo. Dat tuig van Oranje smeert hem helaas direct zodra het onraad ruikt.

  5
  2
 5. Uw minister president zegt:

  Wat een gedrocht de dochter van prinses Petra
  Ooh nee oops Laurentien ?
  Een varken is het
  Een gulzig varken
  Miss Piggie der lage landen
  Snol

  2
  2
 6. BigDick_Daddy69 zegt:

  jan uiteindelijk zijn er prioriteiten de staat is de grootste dief die er bestaat. qua onwillig geld afpakken zodat zij er dingen voor kunnen kopen die de bevolking niet eens nodig heeft maar waar je er toch voor moet betalen. subsidies ectra’s probleem is dat als je als 1 persoon gaat spenderen dat er altijd misbruik van word gemaakt. mensen die bijvoorbeeld over de c02 zeuren maar zelf nog geen zonnepaneel heeft aangeschaft. de miljoenen die het konings huis pakt vind ik daarin tegen nog wat minder erg. mijn koningshuis moet wel een beetje representatief zijn.

  0
  0
 7. Marko Borstzaad & co zegt:

  Als je die kop ziet dan krijg je zelfs geen ijsje meer naar binnen. De familie begint inmiddels wat sporen van gebrek aan vers DNA te vertonen. Ik begin er niet meer aan. De tijd dat ik alles met een kloppend hart neukte is voorbij.

  3
  0
 8. Follow the Pony zegt:

  Ik begrijp nu ook waarom die flats op die maandverbanden in de reclames blauw is. Dat zijn de maandverbanden van all-inn Eloise van Ranja. Benieuwd voor hoeveel die blauwe flats maandverbanden over de toonbank gaan.

  0
  0
 9. Prins zegt:

  Beetje een soort knaagdierhoofdje. Ze kan er ook niks aan doen dat ze uit die familie komt en er zo uit ziet. Ze wil graag influencer zijn? Dat zijn haar oom en tante al samen met die hebberige 1 %. Leuke familie.

  0
  0
 10. Pomper zegt:

  Die Eloise lust er wel pap van. Op de linkerfoto wil ze achterlangs genomen worden, en op de rechter wil ze lekker lolly sabbelen, maatje XXL. Ze mag me bellen.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.