Gordon weer flink in de problemen

Gordon doet vies Gordon wil moslim worden Zus Gordon boos op Gordon | Roddelpraat Nieuws

Via een zeer betrouwbare bron kregen wij te horen dat Gordon weer flink in de problemen zit. Op het moment wil hij weer complete mediastilte. Wij weten wel waarom. Spoiler: het heeft iets met wit poeder en geld te maken.

Gordon heeft wederom last van z’n bipolaire stoornis. Gisteren sloot zijn restaurant Blushing ‘vanwege personeelstekort’. Daar kreeg hij de kolder in de kop en begon tegen een verslaggever van RTL Boulevard te zeggen dat hij nooit meer interviews wil doen en helemaal klaar is met de media. Niet alleen RTL Boulevard, maar ook wij zijn zeer benieuwd hoe lang dit gaat duren. Ik zet in op twee weken en dan verschijnt hij weer.

Gordon zegt zelf de showbusiness te kunnen missen als kiespijn (ja, hoor…). “Z’n contract bij Talpa loopt over een jaar af. En als hij ook dan zegt ‘ik doe geen interviews meer’, dan lijkt het me voor de zenderbazen heel makkelijk. Dan moet je Gordon over een jaar dus niet een nieuw aanbod doen”, aldus Rob Goossens bij RTL Boulevard.

MAAR: wij weten waarom Gordon zich weer terugtrekt. Het bipolaire figuur heeft namelijk weer last van het tweede deel van z’n bijnaam. Meneer zit weer openlijk Colombiaans marcheerpoeder door het neusje te halen. En dat niet alleen: elke avond gaat hij uiteten voor zo’n 3.000 euro. Het geld schiet eruit, maar komt straks niet meer binnen. Z’n restaurants kappen ermee en over een jaar loopt z’n contract bij Talpa af.

Het is duidelijk dat die man weer veel te graag aandacht wil, dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo zijn. Je kan de klok er op gelijk zetten dat hij over twee weken weer volop in de media is. Waarschijnlijk dan weer met de mededeling dat hij toch weer een vrouw en kinderen wil of zoiets. Eigenlijk is het triest.

Gordon problemen bron
Gordon weer flink in de problemen 3