Gordon is van de radar verdwenen

Waar is Gordon nou? Zijn account is niet meer op Instagram te vinden. Hij is van de radar verdwenen.

Wij kunnen hem in ieder geval nergens meer vinden. Wel kwamen we nog een post uit zijn verhaal tegen die hij had geplaatst voordat hij offline ging.

In zijn verhaal stond: “I don’t cry over people, I cry over the way I get treated because I don’t deserve that.” Óf hij heeft aandacht nodig (dat is eigenlijk sowieso altijd zo), óf z’n toy boy heeft hem in de steek gelaten óf hij heeft wederom last van z’n bipolaire stoornis.

30 reacties op “Gordon is van de radar verdwenen

 1. Apfan zegt:

  Waar hij ook is, één ding staat vast: hij wordt met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, op dit moment, as we speak, diep in zijn reet geneukt. Waarschijnlijk door iemand van kleur.

  24
  3
 2. Jimmy zegt:

  Wij moeten ons diep schamen. Alles wat hij voor ons deed. Schande. De contributies, de offers. Bouw die man standbeelden en verhef hem tot heilige. Hij verdient het als geen ander. Wat hij allemaal heeft doorstaan en gedaan. Geen vergelijk.

  18
  3
 3. Jaap zegt:

  Vroeger of later is de high van Dubai enzo voorbij. En geld evt minder. Dus dat betekend terug naar Amsterdam en omstreken. Off, evt heeft ie connecties om zn geld te doen groeien. Dat is ook mogelijk en dan kan het feest nog ff doorgaan.

  5
  0
 4. BITCH PLEASE ! zegt:

  Hij is tijdelijk onderweg even verdwenen in de (roze) Bermuda driehoek? Maak je geen zorgen, of juist wel., die dramaqueen duikt binnenkort wel weer op op de radar. Dat enorme geval kun je ook niet echt omheen.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.