Gordon bijna dood, nu update

Gordon gooit vandaag op Instagram dat hij vorige week bijna dood was, maar dat hij zich nu weer helemaal beter voelt. Volgens mij is het al meerdere keren gebeurd dat hij bijna dood was. Dit is een standaard actie van hem om weer aandacht op te vragen, dus meteen schrikken doen we er niet van.

Zo geeft hij nu aan vorige week bijna dood te zijn vanwege zijn suikerziekte. Meneer had namelijk zelf bedacht om te stoppen met het spuiten van insuline. Ik ben ook geen dokter, maar ik begrijp zelf ook echt wel dat ik niet moet stoppen met spuiten als ik diabetes heb, maar goed…

Nu moeten we deze ochtend dus tegen een goor, behaard lichaam kijken van die bipolaire, aandachtsgeile cokejunk. Ook weer bedankt hiervoor.

31 reacties op “Gordon bijna dood, nu update

 1. Matata zegt:

  Ik zou er geen problemen mee hebben als Gordon sterft door een overdosis drugs. Ja sorry hoor dat ik zo bot ben, maar het is gewoon zo. Zou goed zijn voor Hilversum. Kunnen ze allemaal weer zielig doen.

  6
  2
 2. Tommie zegt:

  Ik verheug mij op Opsporing verzocht 2022 nog wanneer een haatvarken Roos en sneuneus Schouten doorzeefd met kogels uit een sloot worden gevist

  1
  21
 3. Wilma zegt:

  Jan Roos het ontplofte varken is al jaren abnormaal. Laten we allemaal bidden om het varken te euthaniseren in het najaar. Koffie en cake voor ieder

  2
  16
  • Bijna zo oud als ome Jan zegt:

   Er komt ook steeds meer naar buiten, dat het spuiten van insuline ook helemaal niet goed is voor je lichaam. Een opdoffer schijnt het lichaam dan steeds te krijgen.

   2
   0
 4. Persbureau Athene zegt:

  SCOOP: JAN ROOS IS IN ZIJN ANUS VERKRACHT IN DE CEL IN ATHENE. HIJ ZIT HIER ZIJN STRAF UIT VOOR DE MISHANDELING VAN EEN 16JARIGE TWINK IN HET FRIKANDELLENBOS.

  2
  11
 5. Alex Soze zegt:

  Mensen doe eens rustig allemaal.
  Die comments zijn allemaal pure chaos, verkrachtingen en vernietiging.
  Er is veel te zeggen over Gordon maar hij moet gewoon KAPoT! HaaHaa !

  OSS!

  5
  2
 6. onlyfans zegt:

  Ben je ruim de 50 gepasseerd, sta je nog steeds in je onderbroekje je hobbezakkige lichaam op instagram te tonen, alsof je een afgetrainde Donny Roelvink bent.

  3
  0
 7. Jesus is liefde zegt:

  Tijd dat ze dubbele namen blokkeren en ip adressen laten zien bij de posts. Dan zie je gelijk wie die eikel(s) zijn die met dubbele namen hier los gaan.

  4
  1
 8. universiteit van amsterdam zegt:

  uit grondig onderzoek is gebleken dat van alle dikke vrouwen, ongeveer 2% wil afvallen, de overige 98% zegt dat ze er niets aan kunnen doen, want ze hebben zware botten.

  2
  1
 9. Tony Macaroni zegt:

  Ik heb een Jan Roos verslaving.
  Sorry allemaaal.
  Ik hou zoveel van Jan, dat ik alleen maar slecht over hem praat om zijn aandacht te trekken.. zielig maar waar.. sorry.

  2
  1
 10. De zus van zegt:

  Ik zou mijn lieve Jan graag zijn biggenmuil onder sauzen met mijn zaad. Met zijn rooie inteelt bek laten happen naar adem smerig varken uit Bergen

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.