Gordon laat wéér van zich horen

De bipolaire cokejunk laat iets van zich horen na stil te zijn geweest op social media (?). Was hij maar eens stil, maar dat is hij dus nooit. De dag waarop hij een keer z’n mond houdt is de dag dat de walgelijke man stopt met het stelen en misbruiken van belastinggeld.

Maar goed, hij laat nu even weten hoe het met hem gaat, want dat willen mensen natuurlijk super graag weten. En, heel erg leuk: in zwart-wit!

Hij zegt al 22 kilo kwijt te zijn en dat is iets wat Jan in ieder geval nog niet gelukt is. Pas op dat je straks niet buiten de community voor FLM valt, Gordon. Dan zou er een groot gat ontstaan.

Wat Gordon wel even vergeet te vertellen is het feit dat weer een flopprogramma van hem toch iets heeft bereikt. De kijkcijfers zouden flink gestegen zijn. Dat hebben we even gecheckt en hij stond toch op plek 23 in de dag top 25 met een gemiddelde van 441.000 kijkers. Nou, dat is een applausje waard, hoor!

28 reacties op “Gordon laat wéér van zich horen

   • Rinus Rukwind de 1e zegt:

    Ik poep in je muil nepperd 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

    2
    9
    • kutpoeper zegt:

     Ik poep altijd vrouwen in hun kut als ze te droog zijn naar mijn zin, dat glijdt echt heeerlijk! Neem wel een extra wasknijper mee voor op de neus van de vrouw, anders dan gaat ze kotsen.

     4
     7
     • Alberto zegt:

      Ik heb vaak harde kak,dus word lastig.ken wel een harde keutel in der anus drukken.

      3
      7
     • kutpoeper zegt:

      Als je pik maar hard genoeg is, dan kan je gewoon door die harde keutel heen neuken. Je krijgt dan een heerlijk geurende chocolade mousse. Probeer het maar eens!

      4
      4
 1. Hansie zegt:

  Ik ga naar Mars en neem mee… Stel je voor je moet er een meenemen uit het RP dossier.
  Ik zou gaan voor Toto. Dat is nog de minste verspilling van resources.

  3
  0
  • Rukkertje Lorenzo zegt:

   Misselijk ventje, geef je adres maar. Ik denk niet dat je mensen in hun bek durft te schijten. Je zak wel een heel bleek puisten jochie zijn met een zielig pielemoosje. Lamlulletje

   5
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.