Wie ligt Gordon te krikken?

Dat is de grote vraag van vandaag. In ieder geval hebben we wel antwoord gekregen op de vraag óf hij iemand krikt, want hij plaatst iets in zijn story wat duid op gemis.

Het zou natuurlijk ook nog kunnen gaan om iemand die hij niet meer krikt en daarom mist. Onze aandachtsgeile coke nicht verslind de jonge mannen natuurlijk bij de dag, maar nu lijkt het er op dat we al een tijdje niemand meer gezien hebben.

10 reacties op “Wie ligt Gordon te krikken?

 1. Lucas B. zegt:

  Ik heb mijn kontje ooit gegeven aan Gordon voor €1000. Hij ging wel helemaal los met zijn doorgesnoven kop. Het was bloed, veel zeet en tranen.

  4
  1
  • Mauk en David Roos de transgender tweeling zegt:

   Van pqpa mogen wij naar een ho-er als we zestien worden. Want zegt papa, zijn moeder is een snol, zijn ex is een snol en rooje hannaah onze zus met grafkop is een snol.
   Maar papa, wij willen een jurk en make up

   1
   14
 2. Brechtje zegt:

  Het vermoeden bestaat dat Ali B. zich laat uitwonen door Gordon. Ik hoorde zoiets uit eerste hand waar nog sperma aan zat van Ali en Gordon dus dan moet het wel waar zijn toch?

  7
  0
 3. nu zegt:

  Ik lees ‘aandachtsgeile’ in het stukje. Geef deze dwaas dan ook geen aandacht. Dan is het snel klaar met deze halve gare en zijn wij van hem af!

  2
  1
 4. Geer de Sneer zegt:

  In de Arabische kun je je gewoon laten pakken door heteromannen als je maar braaf op je buikje gaat liggen. Waarom denk je dat tante Gordy daar zo graag zit, of uhm ligt?

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.