Gordon doet vies

We hebben het al een tijdje niet meer over ons favoriete hondje gehad, maar daar is hij dan weer! Die arme jongen zit nog in Dubai en moet die bipolaire cokejunk weer aflebberen, omdat hij niks anders kan vinden. It’s safe to say dat het hier om dierenmishandeling gaat.

Gadverdamme. Bedankt Gordon. Wat is dit toch weer goor wakker worden op de vroege ochtend.

20 reacties op “Gordon doet vies

 1. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dikke vrouwen; egoïstisch zijn, geen zelfbeheersing hebben en altijd naar frituurvet ruiken.

  12
  4
 2. Bigblackcocksmatter zegt:

  Gordon heeft een kleine hondje, ik heb een anaconda van 34 echte centimeters. En hier wordt regelmatig aan gelebbert door banken vrouwen met een jeukende muts.

  0
  15
 3. kattenliefhebber zegt:

  Het schijnt vaker voor te komen bij hondenliefhebbers: zich laten likken (zelfs tongzoenen) en de hond mee in bed nemen. Getverdemme. Wat dat betreft kan je beter een kat nemen, die zijn toch een stuk schoner en die stinken niet zo hard.

  5
  5
 4. De Grote Baas zegt:

  De videospeler op de website is aangepast. Betekend dit dat jullie eindelijk de afleveringen op jullie eigen site gaan hosten? Ik kan er alleen van dromen.

  2
  0
 5. Rinus Rukwind zegt:

  M’n moeder is een h0er, m’n vader een h0erenloper en ik een h0erenjong en moest me vroeger van mn ouders voor een kwartje in m’n bek laten sch1jten en opeten.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.