Televisie

Goldband geeft media de schuld van uitlekken snuifvideo

Goldband geeft media de schuld van uitlekken snuifvideo

Goldband geeft media de schuld van uitlekken snuifvideo. Dat bleek gisteren aan tafel bij Khalid & Sophie. De zanger in kwestie, Milo Driessen, vindt dat de journalistieke platforms ervoor hebben gezorgd dat ‘kinderen dit te zien kregen’. Oh, ja… precies.

Iemand snoof en bood het aan

Milo Driessen begint uit te leggen hoe het gegaan was: “Het was een bende vol met feestende mensen en iemand was aan het snuiven voor mijn neus van het publiek, die reikte me dat aan en toen dacht ik geen moment na eigenlijk.” Oh, dat klinkt inderdaad als een zeer logische verklaring.

De schuld van degene die het publiceerde

“Nu ben ik bekend en dan wordt het in een keer twintig dagen later op internet gegooid door ene Dario. Dankjewel nog”, vervolgt hij. Ohhhhh… Dus het ligt aan degene die het filmpje online heeft gezet? Aha! Omdat hem ook (waarschijnlijk door zijn manager) is verteld dat hij kleur moet bekennen, zegt hij nog: “het was super onhandig. Ik had het niet hoeven doen natuurlijk.”

‘Behoorlijk bekrompen’

Maar helemaal staat hij daar niet achter, want hij vindt ook: “Drugsgebruik is al ouder dan de bijbel geloof ik. Mensen gebruiken al duizenden jaren geestverruimende middelen en ik vind ook dat er behoorlijk bekrompen over wordt gedaan.” Vervolgens blijkt het niet zíj́n schuld te zijn dat kinderen deze beelden ook te zien kregen. Hij vervolgt namelijk: “Natuurlijk moet ik dat niet doen en is het niet cool, zeker niet voor kinderen die dit dankzij allerlei journalistieke platforms zoals dit te zien krijgen. Maar… Ehm… Ja…”

Goldband geeft media de schuld van uitlekken snuifvideo

Het is dus de schuld van de media die de beelden heeft verspreid. Super. Hij zegt: “Ik stond daar met allemaal achttien plussers te feesten. Ik had het alsnog niet moeten doen. Het was onnodig.” Dus, omdat het publiek meerderjarig was, kon het volgens hem wel. Dat minderjarigen het later te zien kregen, kon hij niks aan doen. Hij heeft dat poeder immers niet zélf door zijn neus gehaald. Oh, wacht…

https://twitter.com/plestik/status/1616351356775976960?s=20&t=TZKYpKes77LDs6q4lVC2Yw

Nog geen reacties