Televisie

Talpa maakt grote blunder over HLF8

Talpa maakt grote blunder over HLF8

Talpa maakt grote blunder over HLF8. Gisteren bleek namelijk dat de talkshow van Johnny de Mol vanaf september vervangen zou worden door een datingprogramma, maar dat bleek een typefout te zijn.

Eerder nieuws over vervangend programma

Onze kijkcijferkenner en oud-zenderbaas van SBS6, Tina Nijkamp, deelde eerder al dat HLF8 vanaf september vervangen zou worden door een nieuw datingprogramma. Nu maakt Tina bekend dat Talpa een typefout had gemaakt en dat het dus helemaal niet waar is.

Talpa maakt grote blunder over HLF8

Tina Nijkamp schrijft op Instagram nu: “Opvallend is de goede score van de vooravond talkshow HLF8. Gisteren, door een grote blunder van Talpa, leek het er even op dat er vanaf september een datingshow voor in de plaats zou komen, maar dat bleek gelukkig voor de makers van HLF8, een typefout.”

Typfout

Hoe krijg je het voor elkaar om daar een typefout in te maken? Het lijkt me niet dat zoiets gebeurt. Noem mij sceptisch, maar ik denk dat de informatie van gisteren wel klopte, maar dat het eigenlijk nog niet naar buiten had mogen komen. Vanaf september is HLF8 finito. En laten we daar vooral ook op hopen.

Nog geen reacties