Godskanone! Charly Luske zingt een stukje

Wat ie hiermee wil bereiken is mij onbekend. ‘Still loving you’ is wellicht voor zijn moeder bedoeld. Of hij wil graag dat er mensen enthousiast worden van dit stukje zang om naar zijn George Michael tour te komen. Het zal allemaal wel, maar dit is niet te bekijken zonder plaatsvervangende schaamte.

Kijk hem eens even helemaal overtuigd van zijn kunsten, hahahahaha.

27 reacties op “Godskanone! Charly Luske zingt een stukje

 1. Pieter zegt:

  Hahahahaha……!!!!

  Die moet voortaan voor het zingen de kerk uit. Ééntje is wel genoeg.

  Wat vin z’n moeder er eigenlijk van,
  weet Tanja dit al?

  5
  0
  • Liz zegt:

   De comments zijn al gelimiteerd op Instagram. Misschien kreeg Charly iets minder lovende woorden toegestuurd? Mij deed het denken aan die ene keer dat ik een kat te laat naar de dierenarts had gebracht voor sterilisatie, en de hele krolsheid moest meemaken van katje lief. Met alle geluiden die daarbij horen. Hou nu maar weer gewoon je murw Luske!

   4
   0
 2. Johan zegt:

  Was de vader van Schouten maar voor het zingen de kerk uitgegaan. Maar nee de kale kaaspooier moest zonodig een nazaat met hetzelfde iq en aanleg voor cupmaatje B

  0
  14
 3. schoolmeester zegt:

  En toch hadden ze Charly 100 keer beter naar het Songfestival kunnen sturen dan dat zielige halfdooie vogeltje met neus S10. Niks om je voor te schamen, ook niet plaatsvervangend.

  2
  4
 4. Arie de Argwaner zegt:

  Laat hij voor straf het origineel nog eens luisteren en dan z’n eigen versie. 1.000 keer. Daarna mag hij een opstel schrijven van 40 kantjes waarom hij niet meer moet zingen. Wat een prutser die Lutser.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.