Charly doet George

Tja, hij doet ook Robbie Williams na. Maar blijkbaar kan ie ook George Michael soundmixshowen. Het lijk mij niks, een middelmatige Nederlandse braderiezanger die een wereldster staat na te doen. Maar ieder zijn ding. De kaarten zijn bijna op, dus haasten als je naar dit theater wil.

Wat wel opvalt dat zijn vrouw Tanja het een like geeft. Dus die steunt haar zoon nog steeds.

35 reacties op “Charly doet George

  • >>>B R E AK I N G N I E U W S zegt:

   >>> B R E A K I N G. NI E U W S<<<

   HOEVEEL SLACHTOFFERS VERBERGT JOHN DE MOL NU WERKELIJK?

   Twee kandidaten in het team van Anouk bij The voice of Holland zijn slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag geworden nadat zij door Vieze Jeroentje, Vieze Ali B of Vieze Martijn Neukgraag zijn belaagd, betast of anderszins in hun integriteit zijn aangetast.

   Anouk is na de uitzending van BOOS in januari gaan rondbellen en heeft al haar kandidaten gesproken vertelt ze vrijdag in een landelijk dagblad.
   (Dit had John ook kunnen doen)

   Dit zegt Anouk hierover..
   "Met mijn team hebben we met onze kandidaten uit alle seizoenen contact gezocht. Zo kwam ik erachter dat er ook twee meiden uit mijn teams onder de slachtoffers waren".

   Toch bijzonder dat Anouk met een eenvoudig rondje bellen weer twee slachtoffers van het productieteam van Talpa heeft weten te vinden terwijl John de Mol en zijn buklaven Errie Witneus en Paul Römer (familie van die andere pedo, Thijs Römer) keihard bleven steken in ontkenning teneinde de schade te beperken.

   Het is een drama voor Anouk.
   Ze zegt hierover het volgende:
   "Erg dat ik daar nooit weet van heb gehad."
   Dat is wel erg schrijnend en verdrietig, en omwille van het leed dat de slachtoffers is aangedaan worden hun namen niet gepubliceerd voordat ze aangifte hebben gedaan bij het Openbaar Ministerie.
   .

   Anouk is erg teleurgrsteld in Linda de Mol en haar Vieze Jeroentje, en vooral dat Vieze Jeroentje al jaren geleden was ontmaskerd als een predator die niet van vrouwen af kon blijven.
   Ook Ali B, die inmiddels de plaat heeft gepoetst en zit te wachten tot zijn nieuwbouwhuisje in Marokka is opgeleverd wordt genoemd als dader van verkrachtingen, al bestreed ene Famke L. dat onlangs nog in een rechtzaak tegen Roddelpraat.

   Ook de regisseur Martijn N.. een boezemvriend van Erland Galjaard die samenwoont met Wendy van Dijk, is één van de daders in dit hele onverkwikkelijke drama.

   Anouk vervolgt haar relaas teneinde haar ontzetting te ventileren.
   "Dat maakt het zo'n rollercoaster in mijn hoofd: het zijn mannen die ik graag mocht. Met Jeroen had ik veel contact over de muziek en zo. Dat lijntje is kort, net als met Ali."

   Momenteel zijn de lijntjes in elk geval verbroken en het lijkt er niet op dat de makers van The Voice dit hele gebeuren snel gaan oplossen.

   De hoofdrolspelers (lees daders) hebben zich allemaal beklaagd over de pers en wanen zich momenteel slachtoffer van een hetze zonder dat er enig bewijs is geleverd.

   De slachtoffers worden ondertussen monddood gemaakt en weggezet als labiele idioten, en dat is het enige dat John, Paul en Erland eraan kunnen doen.

   Tenzij ze alle getuigen €5000 geven om te zwijgen. Dat is evident

   5
   1
  • Adamica zegt:

   Jantje..jantje jantje jantje. Ik ben groot fan jantjeik zag een gesprek met jou town je nog poliricus…..jantje jantje jantje.
   De man die ik nu waardeer haate ik toen.

   1
   1
 1. Weekend zelfmoord weerbericht voor Roos het varken zegt:

  Prima weer voor Jantje om je polsen verticaal door te snijden.
  Op zondag bovendien goede vooruitzichten om met je biggenkop op het beton te landen
  Doe het !

  2
  17
 2. Remzi zegt:

  Olum Jan wat is dit lan charly hier! Charly daar! Amina koyum waarom deze reetridder charly altijd lAn? Amina koyum heel veel andere skoops en jij verteld alleen over deze lul van 62 fie zich als 18 jarige ballerina gedraagt. Deze lul moet je een uurtje in turkse of mocro gevangenis stoppen. Daarna zijn stem is voor de rest van zijn leven zelfde als dieamina kodugumun kontenbonker joling.

  2
  6
 3. Welkom in mijn mijn land,tanja en charliee zegt:

  Man man man wat een loser is dat kut jong met dat smerige GroenLinks wijf van hem waar ik zelfs men hond nog van af zou trappen
  En dan geld proberen te verdienen over het graf van onze George,bah bah

  5
  3
 4. Charly Luske zegt:

  Dennis, je wou een keer m’n kontje likken, maar daar had ik geen zin in.
  Nu ben je gefrustreerd, en wil je wraak op mij.
  Maar ondertussen maak je juist mooie promotie voor mij 😂

  Dank daarvoor intelligente man.

  Je krijgt de groetjes van Tanja.

  2
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.