Charly Lutser gaat weer optreden

“Tijd om de mouwen op te stropen! Heerlijk om mensen weer blij te mogen maken met muziek!” Na een glorieus optreden bij FC Breukelen en een knaller bij een Spaans restaurant in Doetinchem pakt Charly door. Hij gaat weer Robbie Williams nadoen in de Harbour Club (ik ga daar geen 5000 grapjes over maken) en als klap op de vuurpijl pakt Lulske ook nog even George Michael mee.

Hij kondigde al eerder aan sterker terug te komen na zijn huwelijkscrisis met Tanya YES. Maar om nou twee van de grootste artiesten van de wereld na te gaan doen terwijl jezelf 8e bent geworden bij The Voice in 2004 is misschien wat te hoog gegrepen.

21 reacties op “Charly Lutser gaat weer optreden

 1. Waakzame burger zegt:

  Jullie weten het hè, vroeg of laat komt jullie idool Jan Roos ook in het nieuws voor grensoverschrijdend gedrag. Het is algemeen bekend dat Jan pedofiele trekjes heeft en dat heeft zelfs betrekking op zijn eigen dochter. Doneer vooral en steun deze pedofiel, dat maakt je ook schuldig. Ik heb jullie gewaarschuwd!

  9
  52
 2. Psychiater zegt:

  Charley en Tanja ziekelijk duivels stel. Hij 43 jaar naait meisjes van begin 20 die zijn dochters kunnen zijn en Tanja‘s kleindochters….

  4
  1
 3. Van Ebschuiten zegt:

  Ik ken hem niet charly lust hem wel maar blijf met je gore poten van jonge meisjes viespeuk. Opsluiten dat gedrocht of castreren dat geval hier . En Jan Roos een geweldig programma Roddelpraat, ga door jongen nog meer van die viezerikken aan de schandpaal zetten of pek en veren insmeren die gasten. STEUN JAN ROOS

  6
  2
 4. Sjarlie zegt:

  Heeft niemand nou door wat een achterlijke kop die gozer heeft gekregen? Het lijkt wel of ie een verkeerde facelift heeft gehad, of strak staat van de anabolen, het is geen normale gezichtsuitdrukking. Het lijkt wel een verrimpeld resus aapje.

  8
  1
 5. Hans Worst zegt:

  hoor net dat hij samen met glenda g danny de m marco b en ali b een nieuwe groep zijn gestrart de floppers en jeroen r is de musicaal leider ze zijn te boeken voor iedere braderie kinderfeestje en bingo avond

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.