Glennis Grace vervangen door Donny en Frans Duijts

Ook Glenda zegt sorry

Oh oh oh oh, wat moet dit pijn doen. Want Glenda heeft het idee dat ze de beste zangeres van het land is en dan word je vervangen door die twee. Hahahaha. Na een lege zaal in Venlo heeft ‘Lekker en Live’ in Barendrecht, of all places, geen trek meer in de agressieve braderiezangeres.

We kunnen dus wel stellen dat het einde oefening is. Ik heb maar weinig BN’ertjes zichzelf zo snel richting het putje zien helpen. En dan bedoel ik niet drugs of vreemdgaan, maar gewoon met onuitstaanbaar vervelend zijn. Zelfs zonder het JUMBO incident is het gewoon een tokkie met een veel te grote smoel.

50 reacties op “Glennis Grace vervangen door Donny en Frans Duijts

  • Jan Jansen zegt:

   Dat domme tokkie wijf heeft zoveel kansen gehad in haar leven en allemaal verpest.
   Succes bij de socialedienst straks.

   111
   13
  • Rob zegt:

   Het is dom wijf en denk dat zij alles kan. Tokkie van allerhoogste plank. In Amerika heeft ze niet gewonnen en werd daar aangemerkt alleenstaande vrouw met zoontje lief. Het enige wat dat wijf wel heeft gigantische paardensmoel met heleboel gekrijs uit haar strot. Ik ben blij dat zij in heel Nederland is uitgescheten. Natuurlijk moet ze haar concerten cancelen.

   7
   3
  • Charlie zegt:

   Flauwekul….ze blijft een van Nederlands beste zangeres…..of wij geen fouten maken….zet hem op Glennis

   1
   4
  • Jerry zegt:

   Zou Glennis het personeel vd Jumbo laten zien dat zij echt haar excuses laat zien op een wijze dat het personeel 1e rang mag zitten en na afloop heerlijk mag eten en drinken na het concert. We kunnen wel boos blijven maar geef haar een kans. Het zijn haar inkomsten uiteindelijk. Ik vind wel dat Glennis even anders had moeten reageren. Maar ja wie maakt geen gekke keuze om haar bloedje te beschermen??
   Eigenlijk had zij haar zoon wellicht huisarrest moeten geven.

   2
   3
 1. Pieter zegt:

  Of dat nou zo verbetert is weet er ik niet zo één twee drie maar ze hoeven in elke geval niet naar dat criminele kakement van die boze braderiezangeres aan te gluren.

  Donnie is toch die kneus met die Turkse porseleinen stompjes in z’n bek die een veel te dure auto van een drugsdealer aan gruzelementen reed in Amsterdam?

  En z’n vader is toch bekend van die gele zwembroek van de Zeeman?

  Kampervolk.
  De PC Hooftstraat huilt waar het ooit heeft gelachen.

  34
  13
  • Ticketmaster zegt:

   Owww, Maredonnie de voetballert die tijdens een feestje z’n neef met een mes in z’n been stak nadat ze ruzie kregen over een drugstransport dat in beslag was genomen in de haven van Antwerpen?
   Ik wist niet dat die kon zingen?

   6
   13
 2. Reinout Boutkweker zegt:

  De Clubtour ‘Meer van mij’ in het PAARD VAN TROJE in Den Haag is dan zo ongeveer de laatste keer dat je Glennis Grace nog kan zien schreeuwen.

  Want op de 28ste zou ze nog in Dordrecht optreden maar de ticketverkoop valt tegen dus dat zal ook wel geannuleerd worden.
  De 29ste Lelystad is een twijfelgeval want ze hebben lokaal ook hele goede zangers en zangeressen.

  8 mei in 013, Tilburg wordt niks
  11 mei Melkweg in woke Amsterdam is ook kansloos en
  22 mei Oostpoort Groningen kan ze ook vergeten want Boer Harm en z’n Brassband verzorgen daar de avond.
  26 mei, Hedon inZwolle, 27 mei Amstelveen, 5 juni in Antwerpen daarna in Brugge …. Niemand wil komen kijken.

  En gelukkig kunnen ze de kaartjes gewoon terugbrengen want het waren allemaal verplaatste en uitgestelde optredens.

  35
  1
  • René zegt:

   Zo makkelijk om anderen de bekritiseren op hun fouten. Durf eerlijk naar jezelf te kijken in de spiegel, en vraag je dan af ” waar heb ik fouten gemaakt, en wanneer was ik respectloos ” richt je op je eigen leven, maak er iets van, en geef anderen de ruimte om fouten te maken. En laat hun er van leren.

   6
   7
 3. Regina zegt:

  Begrijp dat je als moeder in eerste reactie schrikt als je zoon bebloed thuis komt, maar ze weet ook wel dat haar zoon geen heilige is dus haal eerst verhaal voor je door t lint gaat.
  Kan ze nu een echte baan gaan zoeken, want ze zal nu waarschijnlijk afgeserveerd zijn.

  24
  0
 4. FJ.Druipsteen zegt:

  Of een ministerspost voor onze Jan Roos b.v. minister van cultuur en amusement. Jan we gaan ervoor LOL .

  5
  1
 5. Annie zegt:

  Jullie proberen zo mensen helemaal kapot te maken. Waarom doen jullie dat? Als dit jullie overkomt dan beseffen jullie het pas.

  8
  14
 6. Iloveglen zegt:

  Nou en toch zou ik Glennis lekker willen neuken. Ze heeft een heerlijk lichaam en een groot mondje.

  4
  8
 7. Meneer v Dobben zegt:

  Dit wijf (Glenda) stond in Amsterdam west..ns dubbel geparkeerd..en hield al t verkeer op…toen ik er wat van zei..begon ze te schreeuwen als n viswijf..JIJ MOET OPPASSEN..!!!..naderhand herkende ik haar toen ze bekender werd..zeer onaangename Tokkie…

  13
  1
 8. Ans Weert zegt:

  Ja hoogmoed komt voor de val. Ze had alleen met haar zoon naar Jumbo moeten gaan en vragen wat er precies is gebeurd. Want je kan niet alleen je zoon geloven. Ik heb het zelfde meegemaakt. Maar ik ben met mijn zoon heen gegaan en meestal is het verhaal anders dan je zoon verteld. En zeker geen knokploeg meenemen. Ik weet niet waar haar verstand toen zat. Maar niet op de goede plaats. En ja je moet nou boeten. Maar je kan alleen naar je zelf kijken . En spijt hierin komt veel en veel te laat

  2
  0
 9. Hans zegt:

  Ach ze heeft er zelf om gevraagd
  Het is natuurlijk niet te hopen dat ze ooit vakkenvulster gaat geworden bij de Jumbo
  En met die grote mond van haar kan ze natuurlijk altijd nog op de markt gaan gestaan om vissen te kopen

  1
  0
 10. Het zou je baan maar zijn zegt:

  Jeetje, echte rioolpers dit! Echt een denigrerend flut “artikel”. Degene die dit artikel heeft geschreven is kansloos, triest geval.

  0
  1

Reacties zijn gesloten.