Glennis blij met eigen optredens

Glennis Grace 1

Daar heb je Glenda weer. Ze is helemaal in haar nopjes met haar ‘clubtour’. Wel jammer dat er geen hond (wel Duitsers) op afkomt. Grace begint elke show met een bandje waarin ze zichzelf slachtoffer noemt van de matpartij die ze heeft gehouden in de JUMBO. Wat wel vreemd is voor iemand die als dader wordt gezien.

Het wachten is nog steeds op haar verhaal over het incident. Het enige dat we tot nu toe hebben gezien was een bijster slechte sorry-video.

https://www.instagram.com/tv/Cc58Xk_j-w-/?utm_source=ig_web_copy_link

22 reacties op “Glennis blij met eigen optredens

  • Scoop zegt:

   SCOOOOOOOOOOOOOOOOP

   TELEGRAAF

   Beste Zangers Live schuift Glennis Grace aan de kant
   Updated 29 min geleden
   30 min geleden
   in STERREN

   Glennis Grace doet niet langer mee aan Beste Zangers Live. Dat maakt de organisatie maandag bekend via sociale media. „Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up.”

   0
   0
 1. Flappie zegt:

  Dat mens is toch gewoon een zware narcist of niet? Ik begrijp ook eigenlijk niet zo goed waarom zij nog niet gecanceld is, zeker in de huidige tijd. Dat zij zichzelf als slachtoffer neerzet is toch om te kotsen! Hoe kan iemand zo zijn!?

  42
  1
  • Dwight zegt:

   Omdat het een vrouw en een kleurling is. Als ze ook nog lesbisch was geweest had ze een vrijbrief voor alles gehad.

   31
   5
  • Pispaal zegt:

   Inderdaad, het is een vrouw. En ook nog eens eentje die bij de rijkere procent van het land hoort. En ook nog eens eentje van kleur.

   Ik denk dat blanke, witte mannen zelf maar eens over emancipatie moeten beginnen.

   19
   8
 2. Kutter ziefood zegt:

  Als Glenda geen optredens meer heeft kan ze prima bij ons komen werken met die grote bek van haar.

  21
  3
 3. Roos zegt:

  Ik vind dat jullie nu kunnen stoppen. Er zijn ergere dinges. Als zij een blanke vrouw was. Zou dit allang zijn vergeten. Wie van jullie zonder zonde is werp dan de 1e steen. Wat is erger een knokparty of een bewuste vrouw die een kaars tussen haar……… krijgt. Ja ja . Er wordt hierover niet gepraat maar de knokparty van Glennis is elke seconde gesprek van de dag.

  2
  15
 4. Martin zegt:

  Clennis Grace houdt van Glennis Grace in al haar filmpjes is het ik ik ik dit is mij leven ik ben een podiumdier ik wil mensen vermaken. De hele Jordaan kots je uit. Wie ben jij dan met je gangzoon biedt je excuus aan die jochies van de Jumbo MET JE BEK!!!!

  2
  0

Reacties zijn gesloten.