Glenda ook weer alleen

Roddelpraat heeft weer interessante reclame

Nou, het zit die meid ook niet echt mee. Hele carrière naar de getver geholpen, de buurt die je uitkotst en nu is het ook nog uit met haar verkering. Ze wil er verder niks over kwijt en heel eerlijk interesseert ons de reden dan ook geen reet. Maar door de naam van Glennis kan nu wel toch een streep, mag ik hopen.

Want deze terrortokkie is wel het laagste van het laagste.

WhatsApp Image 2022 06 23 at 8.53.22 PM

23 reacties op “Glenda ook weer alleen

 1. Michiel zegt:

  Dat soort vrouwen kan niet alleen zijn dus die heeft binnen een week een nieuwe tokkie vriend.

  14
  0
 2. Rob van dungen zegt:

  Jaren geleden, halverwege de jaren negentig heb ik Glenda eens ontmoet op een feest van onze studentenvereniging. Ze heeft me nog gepijpt voor een pakje belinda sigaretten. Wat een wereld wijf was dat, ze had laat op de avond een hele sloof sigaretten onder de arm toen ze weg ging.

  28
  0
  • Charlie da Silva zegt:

   Brrr…echt joh Willem?
   Ik stel weinig eisen, maar deze sla ik even over, succes!

   3
   0
 3. Janus Anus het alcoholvarken uit Beegen zegt:

  Zo het weekeinde begint
  Hik burph hik hik
  Burph
  Hik
  Racefiets op Marktplaats gezet wegens overbodig
  Folder van Gall & Gall doornemen
  Hik burph

  3
  7
 4. Marijke zegt:

  En dan zegt het weiffie ook nog : mijn soul krijg je niet kapot………..logisch, die heeft ze allang aan de duivel verkocht.

  5
  0
 5. Whitney Use-a-tun zegt:

  Als je mishandeld bent als kind komt dat vroeger of later altijd naar boven. Vaak herhaald de cirkel zich dan. Dit meisje kiest er telkens voor haar pijn en verdriet met agressie te bevechten. Dat is natuurlijk compleet zinloos en maakt alles alleen maar erger.

  3
  1
 6. Stennis met Glennis zegt:

  Ik zou wel eens goed gesprek met haar willen hebben over de geopolitieke consequenties van de Surinaamse landbouw politiek en de biologische frikandellen van de bio boer.

  2
  0
 7. Media Mogool zegt:

  Dit soort domme mensen worden puur bekend gemaakt om de media te kunnen opvullen met afleiding en nepnieuws. Ze laten zich daar graag voor gebruiken en goed betalen.

  2
  0
 8. Juliana van Hoogheid zegt:

  Ze doet Whitney niet alleen na met haar stem maar ook met haar zelfdestructieve levensstijl. Ze gaat gewoon voor het volledige plaatje. Ik hoop dat ze die bad scene dan weer niet na gaat doen of zoiets dergelijks. Als je straks al je werk kwijt bent ga dan maar achter de kassa staan bij een supermarkt of zo. Knap je vast van op.

  1
  0
 9. Hallo zegt:

  Mooi tekstje weer van Glenda. Wat ik wil. En jullie zijn niet belangrijk. Dus dat kunnen we schrappen uit de zin. Via Latijn voor weg door mij altijd lachen als ik via deze weg lees. Helemaal als ik een bericht lees en geen weg. Niks is spreektaal. Contrasteert dan wel weer prachtig met het formele mededelen.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.