Uit eerste hand

Gio Latooy reageert op zoengeruchten: ‘niet onder de indruk’

Gio Latooy reageert op zoengeruchten: 'niet onder de indruk'

Gio Latooy reageert op zoengeruchten. Gisteren maakte verschillende juicekanalen bekend dat onze gretige YouTube-ster zaterdagavond weer met een meid had staan tongen in een club in Rotterdam. Blegh… Volgens hem is er niets van waar.

Een avontuurtje

Gisteren werd al op verschillende juicekanalen bekend gemaakt dat Gio Latooy met een meid had staan zoenen in een club in Rotterdam. Yvonne Coldeweijer schreef bijvoorbeeld: “Gio heeft weer een leuk avontuurtje beleefd gisteravond. Hij heeft met deze meid Luna gezoend, weer lekker openlijk in club Much in Rotterdam. Daarna mocht ze mee naar de afterparty bij hem thuis… Of Gio nog chillt met zijn fangirl Athena is onbekend.”

Waar is de Vlaamse fangirl Athena?

Voor de mensen die onder een steen hebben gelegen: nadat Gio uit elkaar ging met Jade Anna van Vliet, genoot hij veelal van het gezelschap van de Vlaamse Athena. Zij werd als groot fan van Gio al eens zoenend met hem gespot tijdens het uitgaansleven. Van de ene op de andere dag lijkt ze ineens te zijn verdwenen en heeft ze plaats moeten maken voor een nieuwe meid. Dit keer gaat hij weer voor een blondine.

Gio Latooy reageert op zoengeruchten

Nadat deze juice werd verspreid, besloot Gio Latooy hier via zijn verhaal op Instagram cryptisch op te reageren. Hij plaatste namelijk een video met een nummer genaamd ‘let go’ en daar komt (in het Engels) de tekst ‘ik ben niet onder de indruk’ in voor. Wil hij hiermee duidelijk maken dat de roddels hem niks kunnen schelen? Of kon Luna niet zoenen? En waar is die arme Vlaamse Athena nou gebleven?

UPDATE: ‘Luna’ heeft aan RealityFBI toegegeven dat ze met elkaar hebben gezoend. Bekijk het hieronder.

Nog geen reacties