Floris Wyers vertelt Gio Latooy over liefde en drugs: ‘ongemakkelijk!’

Floris Wyers vertelt Gio Latooy over liefde en drugs: 'ongemakkelijk!'

Floris Wyers vertelt Gio Latooy over liefde en drugs. Gisteren plaatste onze grote vriend weer een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal Pure Luxe. Daarin kwam hij weer gezellig bij Gio Latooy langs en deed interessante uitspraken over zijn liefdesleven en geeft hij toch iets bijzonders toe…

Gesprek voor Pure Luxe

Onze grote vriend Floris Wyers is natuurlijk weer gezellig op visite geweest bij Gio Latooy om een nieuwe video te maken voor zijn YouTube-kanaal Pure Luxe. Tegen het einde van de video zitten de twee even gezellig te kletsen in de keuken en daar komen bijzondere gesprekken uit voort.

Floris Wyers vertelt Gio Latooy over liefde

Nadat alles over Gio besproken is dat we al weten, vraagt Floris hem: “Heb jij nog een vraag voor mij?” Het lijkt wel heel erg op ‘Open Kaart’ van die glimworm Robbert Rodenburg. Alleen Floris had de vraag van Gio echt niet verwacht. Hij vraagt hem: “Uhm… Een vraag voor jou? Hoe is het in jouw liefdesleven?” Vol vertrouwen denkt Floris daarop te gaan antwoorden, maar lijkt het toch een moeilijke vraag te vinden. “Ja, die vraag krijg ik altijd. Dat gaat uitstekend. Ik ga uh… ooi… uh… uh…. Nee, dat uh…”, stottert Floris. Waar Gio lachend op reageert: “Haha! Nu wordt ‘ie ineens ongemakkelijk!”

Verdacht wit poeder op tafel

Ja, onze Floris blijft het moeilijk vinden om eerlijk te zijn over zijn geaardheid. Dat maakt niet uit, hè? We houden nog evenveel van je! Gelukkig durft hij wel eerlijk te zijn over zijn drugsgebruik. Hij maakt een leuk grapje over wat er op de tafel van Gio ligt: “Zeg, we zaten net aan deze tafel, Gio en ik zie hier een beetje… Wat is dit? Als ik dat goed zie… Dit is toch een beetje witte poeder. Dat is een beetje verdacht.”

‘Ik ben geen cokejunk, of zo’

Maar Gio is scherp en antwoordt: “Ik denk dat jij dat net uit je zak heb laten vallen…” Volgens Floris is dat zeker niet het geval, maar helemaal vies is hij er ook niet van. Hij vertelt: “Nee, nee. Daar word ik nu wel van verdacht, omdat ik dat één keer bij RoddelPraat heb geroepen. Ik ben geen cokejunk, of zo. Ik heb het allemaal wel een keer geprobeerd. Jij toch ook wel eens? Wel geprobeerd.” Maar Gio moet netjes blijven voor zijn jonge volgers en ontkent voorzichtig: “Uh… Geen idee.” Dat is dus een bekentenis.

Bekijk het hier

Leuke video, Floris! Alle RoddelPraat-lezers: bekijk de video van Pure Luxe hieronder. En doe een duimpje omhoog voor de mascotte die onze trui vol trots draagt tijdens zijn huisbezoek aan de jongeman waar we het (helaas te vaak) over hebben.