Uit eerste hand

Enzo Knol laat voor het eerst zijn nieuwe huis zien

Enzo Knol laat voor het eerst zijn nieuwe huis zien

Enzo Knol laat voor het eerst zijn nieuwe huis zien. En degene die de housetour mag komen doen is niet onze grote vriend Floris Wyers, maar JayJay Boske. Het maakt ons persoonlijk weinig uit wie het doet, het is toch leuk om te zien wat Enzo met zijn YouTube-centjes heeft weten te kopen.

Enzo Knol laat voor het eerst zijn nieuwe huis zien

In een nieuwe video van Day1 op YouTube geeft Enzo Knol alvast een rondleiding door het huis dat hij net nieuw heeft gekocht. Het heeft 2500 vierkante meter aan grond, maar ‘kijkend naar de toekomst’ vindt Enzo dat wel handig. Niemand heeft zoveel grond nodig. Zelfs Enzo Knol niet, maar hij gebruikt het nu bijvoorbeeld om een stilstaande auto op te presenteren.

Grote bouwval

De video is leuk om te zien en daarom onderaan dit artikel te bekijken, maar het is nog wel een grote bouwval. Er moet nog gigantisch veel gebouwd en verbouwd worden, dus heel veel valt er nog niet te zien, maar we hebben al door dat het een kast van een huis is. Wat Enzo zelf vooral ook erg leuk vindt, is het feit dat zijn broer Milan Knol twee huizen verderop woont.

Dankbaar

Onder de video op YouTube reageert Enzo Knol zelf ook nog met: “Bedankt JayJay voor dit interview. Ik heb genoten van je oprechte interesse & leuke vragen. Ook gaaf om wat dikke shots van de Lambo te zien! En de manier waarop de nieuwe woning van mij & Myron gefilmd is hebben we nog niet eerder gezien. Wat gaan wij daar genieten zeg met zijn 2en! (en de kijkers) POAHH!!! Tot een volgende ontmoeting!” Denken jullie dat de housetour leuker was geweest met Floris Wyers? Laat het weten in de commands.

Watch on YouTube

Nog geen reacties