Uit eerste hand

Gio Latooy geniet van andere meisjes

Gio Latooy geniet van andere meisjes

Zaterdagavond was het weer zo ver: Gio was uit zonder Jade-Anna. En dat niet alleen, want Gio Latooy geniet van andere meisjes tijdens het stappen. We delen de beelden graag met jullie.

Gio Latooy geniet van andere meisjes

Eerder deelden we al dat Gio en Jade hoogstwaarschijnlijk uit elkaar zijn, omdat ze elkaar al een tijd niet meer zien. Jade-Anna verklaarde in haar verhaal op Instagram dat ze afstand heeft genomen van de vlogs, maar dat ze elkaar ‘wel gewoon zien en spreken’.

De ‘break up’

Dat klinkt al als een heel ongeloofwaardig verhaal, maar de ‘break up’ werd nóg aannemelijker toen bleek dat Gio uit ging in het Amsterdamse nachtleven ZONDER JADE. En als het kers op de taart heeft Jade ook nog eens meerdere dagen bij haar zus in Barcelona gelogeerd. Wat is hier aan de hand? Wij vragen het ons ook af, maar veel goeds kan het sowieso niet betekenen.

Beeldmateriaal

Nu kregen wij beeldmateriaal binnen van Gio Latooy die geniet van andere meisjes in het uitgaansleven. Hij betaalt rondjes drinken voor de meisjes (die er overigens jonger uit zien dat het gemiddelde meisje waar Dennis Schouten mee gaat). Het is allemaal te zien in meerdere Snapchat-video’s die wij toegestuurd kregen. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf.

Nog geen reacties