Televisie

Geraldine Kemper gaat ook met andere mannen naar bed

Geraldine Kemper gaat ook met andere mannen naar bed

Geraldine Kemper gaat ook met andere mannen naar bed. Dat is in ieder geval haar wens. Ze vertelt dat een monogame relatie iets is wat ons vroeger is aangepraat vanuit de kerk. Zelf gaat ze nu op onderzoek uit welke niet-monogame vormen van relaties er nog meer bestaan.

‘De Grote Vooroordelen Show’

Op TikTok wordt een fragment geplaatst uit de podcast van ‘De Grote Vooroordelen Show. In die podcast wordt er (duhhhh) gepraat over vooroordelen. Het is dus weer een redelijk woke podcastje en daar kan een Geraldine natuurlijk niet aan ontbreken. Dit keer gaat het over het al dan niet hebben van een monogame relatie.

Geraldine Kemper gaat ook met andere mannen naar bed

In het fragment vertelt Geraldine over haar standpunt: “Ik vind monogamie heel lastig en ik denk dat het ook iets achterhaald is. Iets is van vroeger, wat ons is opgelegd. Ik denk grotendeels ook door de kerk. En ik ben wel een beetje aan het uitzoeken wat er verder is dan een monogame relatie”. De vrouw die gek is van vrouwen, inclusief zijn en de woke-maatschappij in zijn geheel vindt het lastig om met een dezelfde persoon te zijn.

Een seks-app

Momenteel is ze daarom aan het uitzoeken welke vormen van een relatie er nog meer bestaan. In de podcast vertelt ze dat ze in elke relatie is vreemdgegaan. Dan kan Dennis jou de hand schudden. Maar nu heeft ze een vriend die dit graag met haar wilde uitproberen. Ze maakten samen een profiel aan op een seks-app.

Ook vrouwtjes

De relatie is pas kort een feit, maar ze hebben al een trio gehad met een vrouw. Geraldine mocht de vrouw uitzoeken. Wanneer we dus in de titel zeggen dat ze met andere mannen naar bed wil, bedoelen we dus ook vrouwtjes. Leuk, leuk! Succes met je onderzoek! We horen de uitslagen wel.

[sc name=”de_grote_vooroordelen_show_geraldine_kemper_monogamie”][/sc]

Nog geen reacties