Geraldine Kemper biedt excuses aan voor tieten

En dit roept natuurlijk meteen een goede vraag op, want: waarom zou je ooit sorry zeggen voor tetten? Nou, heel logisch: als je ermee poseert op een cover van een blad en daar geen dikke mensen of mensen zonder tieten tussen zet.

Journalist Tatjana Almuli liet op Instagram het volgende weten: “Includeer bijvoorbeeld ook dikke vrouwen, of vrouwen met grote borsten, saggy boobs en vrouwen met een geamputeerde borst.’ Almuli benoemt niet alleen de representatie op beeld, maar ook ‘de verhalen die verteld worden en mensen die geïnterviewd worden.” Geraldine reageerde daar meteen op met dat ze gelijk had en bood haar excuses aan.

Welkom in de woke wereld deel 392847.

26 reacties op “Geraldine Kemper biedt excuses aan voor tieten

 1. Choco Prince zegt:

  Wel tetten, geen schaamte: je ziel en eigenwaarde te grabbel gooien om te voorkomen dat je de woketrein en zo de broodnodige centjes mist. Ik heb meer respect voor de dames in het 1012-gebied dan voor Geraldine en dat andere wanhopige deugvullis.

  22
  1
 2. Toon zegt:

  Laat vrouwen boven de 35, met overgewicht en zij die kinderen hebben gekregen hun tieten maar mooi bedekt houden. De overigen mogen ze graag laten zien in het openbaar maar moeten niet zeuren als ik me eraan vergrijp.

  15
  10
 3. Bigblackcocksmatter zegt:

  Zal ze stuk voor stuk helemaal tot moes naaien deze vrouwen, ze strompelen al huilend me slaapkamer uit. Na dat ik ze helemaal vol heb gejakkerd met witte mannenpap.

  6
  8
 4. Rico zegt:

  Mensen tegen elkaar opzetten,terwijl die elite nazi’s met de dag meer geld en macht krijgen.

  Jammer dat mensen een ander haten om een kleur of geloof etc , samen zouden we sterk staan.

  4
  2
 5. Michiel zegt:

  hebben ze aan kleurtjes gedacht en zelfs een kamper er bij gezet is het nog niet inclusief genoeg. dat is precies het probleem met die woke losers. het is nooit goed.

  5
  0
  • Floris Weyers zegt:

   Ik wil via deze weg even een klacht indienen. Na donatie van 5 euro dacht ik een extra uitzending te ontvangen maar kreeg ik een dickpic in mijn doosje, beneden alle peil.

   5
   3
 6. 040 de gekste zegt:

  Ahh ben zo geil geworden na het zien van de social media girls, heb een gat in me matras gesneden, 2 plakken ham er in en stoten maar, net echt.

  5
  2
 7. Wtf is dit zegt:

  Wie leest dit k*t blad dan? Had zich na het voice schandaal gewoon moet opheffen.. wegkijken… boel proberen te verbergen. hef dit kut blad op.

  5
  0
 8. Andre H. jr. zegt:

  Die achterlijke wijven lenen zich werkelijk overal voor! Hypocriet zooitje wat als Jeroentje met zijn grijpgrage kleffe vingers aan een van hun of een van hun dochters had gezeten??
  Hypocrisie is het nieuwe ideaal in woke bitch country!!

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.