Gaat Vandaag Inside door online?

Als je natuurlijk geen gezeik wil hebben van dictators als John de Mol en zijn schoothondjes is online streamen natuurlijk de oplossing. Dan ben je helemaal zelf de baas, zoals Roddelpraat. Ook hoef je je dan niet druk te maken om hypocriete sponsors, die wel je fame willen, maar weghollen bij elk relletje. Dus daar zou podcast Content Wars best een punt kunnen hebben.

Alleen het gaat niet gebeuren. Waarom niet? Omdat de Ladyshave 1,2 miljoen per jaar verdient met een vast contract bij Talpa. Hij zou wel gek zijn. Daarnaast is Johan Derksen het spuugzat. De enige die er wel oren naar zou hebben is Gijp. Alleen die kan alleen niets voor elkaar boksen. Conclusie: gaat nooit gebeuren.

17 reacties op “Gaat Vandaag Inside door online?

 1. Renate van der Gijp zegt:

  Dus ik had net John aan de lijn en morgen brengen we het volgende naar buiten:

  Vi word opgeheven
  HLF8 krijgt met Genee nieuwe presentator
  Met wisselende tafelgasten, Derksen en Gijp vaste tafelgasten.
  HLF8 duurt nu tot 21:15
  Betcity nieuwe medesponsor HLF8

  Met nog enkele verassingen maar die worden pas 12 Mei bekendgemaakt.

  14
  0
  • Osamab zegt:

   Ja, prima idee.
   HlF8 omkatten en er een verkapt VI van maken.
   Johan en Rene als zogenaamde vaste side kicks erbij.
   Iedereen blij, nou ja behalve Jinek dan.

   6
   0
 2. Renate van der Gijp zegt:

  SCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP
  Naar verluid gaat Derksen nog door, zijn contract is tm 2024 verlengd en verdiend 200k extra per jaar.

  2
  3
 3. Min Kortspringen zegt:

  Lineaire televisie is dood. Die talkshows zoals Op1 en Jinek zijn verschrikkelijk, niet vol te houden. Dus VI moet gewoon lekker achter de betaalmuur, bij Viaplay of Amazon wel ook live dan zodat er niet geknipt kan worden in de uitzendingen. Gewoon lekker aangedikte seksverhalen met kaarsen en ladyshaves, moet kunnen in Nederland.

  3
  1
 4. Scoop zegt:

  SCOOP!!!!!!!!!!

  Nicolette van Dam wil absoluut geen Oekraïense vluchtelingen in huis

  Nicolette van Dam wil geen Oekraïense vluchtelingen in huis nemen. De oud-ambassadrice van UNICEF draagt alle getroffen mensen een warm hart toe, maar: “Je kunt niet iedereen helpen.”

  Doorgaans struikelen de BN’ers over elkaar heen om te roepen dat ze hun zolders aan het leegruimen zijn om vluchtelingen op te vangen, maar als puntje bij paaltje komt zitten ze gewoon weer op een zonnig terras in Amsterdam-Zuid een latte met havermelk te drinken. Nicolette van Dam doet daar niet aan mee. “Je kunt niet iedereen helpen.”
  Nicolette weigert

  Claudia de Breij heeft twee Oekraïense vluchtelingen in huis genomen, Linda de Mol heeft zelfs een heel gezin onthaald in haar kasteel en ook Mariska van Kolck heeft blauw-gele ambities. Hoe zit dat met Nicolette van Dam? Zij en haar man Bas Smit zijn steenrijk en hebben een huis dat groot genoeg is.

  Nee, Nicolette doet er niet aan mee. Hoewel ze oud-ambassadeur is van UNICEF en dat goede doel zich momenteel volop inzet voor Oekraïense kinderen, moet de presentatrice er niet aan dénken. “Nee, wij doen echt best wel veel, ook voor anderen. We helpen sowieso altijd en dat doen we met heel veel liefde. Maar je kunt niet iedereen helpen.”
  In de klas

  Nicolette vervolgt in gesprek met tijdschrift Weekend dat haar omgeving gelukkig wél heel gastvrij is voor Oekraïense vluchtelingen. “Bij mijn oudste zitten twee kindjes uit Oekraïne in de klas, dus in onze omgeving wordt er allemaal heel goed mee omgegaan, gelukkig.”

  Verder wil ze de oorlog zo ver mogelijk van haar kinderen vandaan houden. “Ik vind dat er online en in het nieuws wel heel shockerende beelden worden gedeeld. Wat ergens natuurlijk goed is, om iedereen bewust te maken van wat daar gebeurt, maar wat ik voor kleine kinderen soms héél ingewikkeld vind.”
  Bewust

  Het is voor kinderen geen makkelijke tijd om op te groeien, zegt Nicolette. Ze wijst niet alleen op de oorlog, maar ook op corona en het klimaat. “Wij proberen onze kinderen wel bewust te maken”, aldus de presentatrice, die dit weekend terugkwam van haar twaalfde vliegreis van het jaar.

  Overigens raakte Nicolette’s man Bas Smit onlangs in opspraak vanwege de erbarmelijke omstandigheden op de werkvloer van zijn bezorgdienst Zapp. Daar is het volgens Het Parool één groot snuiffestijn.

  5
  4
  • Adrianus Bleeker zegt:

   Copy-paste van een andere site en dan roepen dat het een scoop is. Jij scoort bijzonder hoog op de Schaal van Sukkel.

   4
   7
 5. Michiel zegt:

  helemaal zelf de baas zoals roddelpraat? wat een onzin. volgens mij bepaald youtube wat jullie wel en niet mogen laten zien. Om op youtube te blijven censureren jullie jezelf en sturen de “afgekeurde” zooi later na. op zich prima maar zelf de baas? nee.

  4
  0
 6. Tip voor ome John zegt:

  Als ik John de Mol was zou ik het wel weten. Paul Römer heeft Derksen laten vallen, dus laat Römer vallen en omarm Derksen. VI moet gewoon terug op tv.

  3
  2
 7. Peter Jan Pielemans zegt:

  Ze zouden meer betalende kijkers trekken dan roddelpraat iig. Die ook nog eens meer te besteden hebben dan die kinderen hierow. Dus verdienen doen ze er zeker wel goed aan.

  Overigens heeft het helemaal geen zin bij een streamingsdiensten te gaan. Ook die worden om content aangevallen en geboycot. Dan moet je gewoon vanaf eigen site streamen. Dan kan niemand je wat maken. Alleen mensen die zo goedkoop mogelijk content willen verspreiden gebruiken youtube. En maar zielig doen dat er regels zijn bij die diensten 🤣

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.