Johan Derksen kapt ermee (zegt ie)

Johan Derksen 1

Het leger van hysterische cancel gekkies hebben waarschijnlijk hun zin: VI Vandaag stopt. Tenminste dat zeggen de mannen en dat hebben we wel vaker gehoord. Maar Johan Derksen lijkt er echt wel klaar mee. Ook niet zo gek als je de reacties ziet op een slecht verhaal van 50 jaar geleden.

Het is natuurlijk bezopen als je een verkrachtingsverhaal op de buis vertelt als grap. De volgende dag zat de kaars niet in de dronken vrouw, maar stond ie er opeens voor. Toch ging het OM ook nog eens onderzoek doen. Er liggen 1000en aangiftes van verkrachting en aanranding op de plank, maar ze hebben wel tijd voor een mogelijke zaak van een halve eeuw geleden. Wat zeg ik. Stel dat het wel om een strafbaar feit ging is het verjaard. Er valt dus niks te onderzoeken.

Dan heb je natuurlijk nog de deuggleuven brigade die al jaren roept dat VI moet verdwijnen. Over elkaar rollend met het schuim op de lippen werd weer eens opgeroepen om te stoppen met dit soort programma’s. Want VI is namelijk nog de enige mannenshow van het land en alles moet politiek correct en overdreven inclusief en divers zijn. Natuurlijk deden de usual suspect weer eens aan hun racistische mannenhaat.

WhatsApp Image 2022 04 28 at 3.30.04 PM

52 reacties op “Johan Derksen kapt ermee (zegt ie)

 1. Choco Prince zegt:

  Een beschamend verhaal van 50 jaar terug vertellen is lelijk en dom. Echt kwalijk is dat hij een vrouwenmepper en mogelijk verkrachter steunt. Voor dat bezopen gedrag zou hij op zijn vingers getikt moeten worden.

  41
  36
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Hij kapt ermee..natuurlijk. Het was een prachtig, door John de Mol bedacht toneelstukje. Het allerergste is dat de domme Nederlander het slikt als zoete koek. Vanavond zal blijken dat ze niet kunnen kappen omdat het contract nog niet is afgelopen. Dat mokkel met die koeienkop zat er bij om een beetje tegengas te geven.,maar het erge met die muts is dat ze zelf denkt dat ze fantastisch is. Geert zou ’t controlled opposition noemen. Terwijl Wierd er voor spek en bonen bij moest zitten, sprak het orakel van het AD voor heel vrouwelijk Nederland. En ze mocht spreken hoor, ze mocht die mannen de maat nemen. Ze werden geschoren, en ze zaten stil. Kaarsgate kwam tot een hoogtepunt door de koeienkop van het AD. Het erge is, dat zulke vrouwen willen denken en hun mening willen geven voor heel vrouwelijk Nederland en daarbuiten. Weet je koeienkop, IK ben zo’n vrouw die ooit iets heeft meegemaakt en dat was heel vervelend. Maar, er was niemand die zo gelachen heeft om die uitzending dan ik. Die hele uitzending, dat kaarsengate verhaal is gewoon absurt. Niet gebeurd. Verzonnen door grote Johnny om kleine Johnny uit de wind te houden. Hilarisch omdat de koeienkop van AD het voor waar heeft aangenomen. Hou toch op, dom koetje. De John heeft total control over dat programma. En je ben er met grote open koeienogen ingestonken. K*tje.

  54
  14
  • Professor van Gilst zegt:

   Hahaha

   Mokkel met de Koeiekop.
   Wat een verschrikkelijk mens is dat inderdaad!

   8
   3
   • Shirma the Dutch Lizzo zegt:

    En ze heeft ook nog eens vreselijke hamster wangen en een lillende onderkin. Maar dat terzijde. Die deug gleuf denkt dat ze het hele land de maat kan nemen, en weet ook hoe alle verkrachte vrouwen of mannen zich voelen in NL. ”Want ze heeft ook een dochter”. Ja nou en? Heeft ze zich al eens ingezet voor al die vrouwen die lastig gevallen worden in de grote steden? Nee he daar is ze blind voor. Nou weet ik niet hoe dat big eruit ziet van haar aangezien dat moeke zo lelijk is dat je je hond er nog van afschopt. Maar ik hoop dat ze het eens doet. Haar dochter voorop bijvoorbeeld de Schilderswijk in, of een gezellig dagje Scheveningen. Het gesis giert daar door de straten. Maar nee…dat ziet koeiekoppie niet hoor, die ziet alleen Derksen met z’n geurkaars.

    5
    1
 3. Min Kortspringen zegt:

  Wat een debiel die Derksen, om zo’n idiote anekdote op te gaan zitten dissen, en dan verbaasd zijn dat ie nergens meer welkom is. Die man is levenslang overal geschorst, weg leuke oude dag. Hij heeft het helemaal zelf gedaan. Was toch al klaar met Derksen de vaccin-nazi, die gek wilde verplichte covid vaccinatie invoeren.

  121
  53
 4. hans zegt:

  ik zal hem zeker niet missen, wat een vreselijke mensen met zijn vaxinatie mandat es…kijk jensen show !! rodelpraat praat comments on this topic staat me niet aan..ff geen back me org anymore. roddelpraat vond ik een leuk programma, maar het begint nu wel iets te kinderlijk te worden.. hoe lang kun je scoooooooooop op zo.n debiele wijze blijven roepen. 100 keer is leuk maar duizend keer, kom eens met iets nieuws boys. anyway still love you boys !

  105
  46
  • Miek zegt:

   Zo mee eens!!!! Derksen denkt altijd de wijsheid van het hele land in pacht te hebben en Ohhhh spreek hem niet tegen. Alle ongevaccineerden uitsluiten want ze zijn een gevaar voor het land en goed dat je dan corona krijgt………..knettergek die man, Alles roepen zonder ook maar iets te onderzoeken en alles doen voor een riant salaris van de familie de Mol. Het opnemen voor baby boy Talpa terwijl de bewijzen er klip en klaar liggen. Wat een nitwit zeg. Dat deze man met het IQ van een mie verdwijnt en eindelijk zwijgt vind ik prima. Die hele cancelcultuur daarentegen is gewoon gevaarlijk maar dat is een ander verhaal.

   103
   15
  • Kutter Ziefood zegt:

   Ik ben ook geen voorstander van dat vaccinatie gelul en heb het dan ook niet gedaan. Maar Jensen show heeft me dan wel weer een iets te hoog Wappie en Tokkie gehalte. Sinds wanneer is Robert Jensen degene die ineens weet hoe de hele wereld in elkaar steekt? Beetje zelfde verhaal als Johan Derksen wat mij betreft.

   Nee, doe mij ome Janus en Dennie Beckham maar. Die hebben tenminste ook lekker veel zelfspot en nemen het allemaal niet te serieus. Beetje zuipen tijdens de uitzending, ik vind het schitterend.

   8
   6
   • Henk zegt:

    Jensen doet tenminste z’n best, in tegenstelling tot Derksen, om een en ander te begrijpen en verklaren. Om van deze rare wereld nog iets te snappen en wat touwtjes aan elkaar te knopen. Heeft niets met wappie te maken. En Tokkie? Dat is Derksen dus met z’n uitspraken. En Jensen weet niet ineens hoe de wereld in elkaar steekt; hij doet onderzoek. Probeer het eens.

    3
    0
 5. Michiel zegt:

  Enige positieve aan gisteravond was dat Derksen zijn excuus niet gemaakt heeft. gecanceled om niks…. treurig……

  41
  6
 6. nuchtereblik zegt:

  Dus naast wat voetbal heeft Talpa nu alleen nog die Meilandjes terreur, waar mensen wel naar kijken.

  12
  7
  • nuchtereblik zegt:

   Jeetje, wat een dislikes. Is heel Talpa aan het tegenstemmen? of zit de familie Meiland de boel te fucken?

   1
   1
 7. Robert zegt:

  Geschrokken van de reaties Jan op je vorige artikel waarin je zegt haal die man maar van de buis?
  Vandaag Inside is een zelfde soort programma als Roddelpraat, er wordt gezegd wat men denkt. Dat jij in je vorige artikel net zo schijnheilig reageert als al die andere moraalridders en nu weer het omgekeerde zegt dat geeft pas echt te denken.

  30
  17
 8. Johnny moet mol zegt:

  ongevaccineerden moesten van johan maar op een eiland gaan zitten. Engnek met zijn dikke bafsnor 🖕🏻👴🏻

  45
  16
  • NEXIT zegt:

   En terecht! Antivaxers waren (en zijn nog steeds) een gebaar voor de volksgezondheid.
   Net als onze Oekraïense vrienden die binnenkort lepra, polio en cholera herintroduceren in ons eens zo mooie land.
   En als klap op de vuurpijl gaat Brussel even de Noord-Afrikaanse arbeidsmigranten-kraan op max zetten!

   16
   53
 9. Hans K jr zegt:

  Probleem voor Johan D is dat hij een contract heeft en in dat contract staat waarschijnlijk dat de hele familie de Mol niet afgefikt mag worden.
  Contract breuk van Johan zijn zijde kost hem klauwen vol met geld.
  Dat Probleem heeft hij niet als het progamma van de zender wordt gepleurt.
  Uit zichzelf gaat hij niet is de verwachting.
  Genee de Ladyshave maakt het geen hol uit die sterft vd poen dat geld ook voor vd Gijp
  Die gaan veel makkelijk te verdienen poen laten ze niet lopen die gaan gewoon verder met andere vaste tafel hoofdgast
  Derksen is een beetje over de datum die het al jaren zat is en de grens opzoekt en mogelijk heeft hij die nu gevonden maar van de altijd jokkende Genee zijn we voorlopig nog niet af

  6
  1
 10. Teuntje zegt:

  Zo waardeloos dit! er word weer iemand de bek gesnoerd, flikker op met je cancel cultuur !
  Alles word als een olifant zo dik opgeblazen, wat een cut zooi!

  23
  4
 11. Opsporing verzocht zegt:

  Wij zijn op zoek naar een oudere man met een zwaar corpulent lichaam. Signalement : kalend op een varken gelijkend hoofd / gekleed in zwart t shirt !
  Laatst in kennelijk beschonken toestand gezien omgeving Bergen . Met zijn leuter uit zijn broek aangesproken door omstanders. De man verklaarde te gaan wildplassen. 5 kilometer verderop is wel een schoolpleintje met jonge kleuters ! Iedere aanwijzing is welkom !

  4
  17
 12. Saskia Daddy issue zegt:

  En elke keer als je denkt dat het niet erger kan komt Saskia Noort met r virulente blanke mannenhaat aanzetten bah 🤢

  Erg jammer dat door dit vage kaarsenschandaal nu weer een laatste baken van hoop moet verdwijnen. Blijft hierdoor alleen maar woke npo deugtroep over. Word echt strontziek van al dat Amsterdamse woke D66 volk

  22
  0
 13. Arie Kanarie zegt:

  Heerlijk stukje karma voor die ouwe grijze linkse azijnzeiker. De afgelopen twee jaar heeft hij niets anders gedaan dan hardcore mensen buiten sluiten

  53
  9
 14. martien zegt:

  Mooi gedaan Johan nu is niemand meer bezig met johnnie de mol ,maar met je verzonnen verhaal slimme zet jonh de mol vuile gluiperd .

  5
  0
 15. Flo zegt:

  Bah bah alles wordt weer zo enorm opgeblazen. Als je alles blijft bekijken door een woke/feministische bril zie je overal verkrachtingen en vrouwen die worden achtergesteld. Dit gaat alleen maar erger worden, totdat alle mannen ook in vrouwen veranderen. Veel mannen lijken hier trouwens al op.

  8
  1
 16. PietjePuk zegt:

  Mijn hemel, de covid-gekkies zijn er ook nog steeds. Waren jullie inmiddels niet druk met de oorlog?

  5
  7
 17. Kevin zegt:

  John de Mol zou een carrière als goochelaar moeten starten. De man is zo goed in het inzetten van pionnnen om zo de aandacht bij zijn zoon weg te halen. Typisch gevalletje van “misleiding”

  4
  0
 18. Pattys_Gebruikte_Tampon zegt:

  Ik ben het er mee eens dat het tegenwoordig veelste hypocriet en woke is op tv. Maar wat Derksen zei kon echt niet, lekker in de kut van een bewusteloze vrouw liggen roeren en vervolgens de heilige uithangen. Stel je voor dat het bij je zusje/ vrouw / vriendin gebeurde… Als bewusteloze Derksen een dikke dildo in zijn kont had gekregen is het ineens anders.

  3
  0
 19. exivifan zegt:

  Mocht Johan ook wel maar toen hij Edwin van de Sar voor de bus gooide dat hij het van Overmars moest weten en John de Mol niet van the Voice was hij voor mij al gedaan…

  3
  1
 20. Achmed die je fiets kocht! zegt:

  Derksen stopt en zijn hart mag van mij ook!!! Seniele hypocriete ouwe man is de anusrimmer van big John om little Johnie uit de wind te houden! Was ooit leuk progamma nu vervelend!!

  2
  0

Reacties zijn gesloten.