Filmpje: Ali B van slag in Dubai

Dat is ook niet zo heel vreemd als Ali naar de uitzending van BOOS heeft gekeken waar meerdere slachtoffers van hem hun verhaal deden. Aangiftes van verkrachting en beschrijvingen van hoe hij te werk gaat werden ook gemeld. Overigens was dat exact dezelfde werkwijze als Roddelpraat een aantal weken geleden bracht. Meisjes meenemen naar zijn studio en ze daar grijpen.

Hier loopt Ali te ijsberen op de boulevard van zijn onderduikadres te Dubai.

Overigens ontkent Ali in alle toonaarden. Niet dat dat heel veel zegt want in de Marokkaanse cultuur ontkennen ze nog een bankoverval terwijl ze met een bivakmuts op de kop, een pistool in de handen om geld staan te krijsen in de ABN-AMRO.

35 reacties op “Filmpje: Ali B van slag in Dubai

  • Geen woorden zegt:

   Grappig; Wel mensen die het geen leuk post vinden. Mag, top dat je je mening laat weten. Maar niemand gaat het experiment aan…….

   Nog een inkijkje in hoe we als mensen geaard zijn en reageren: https://www.youtube.com/watch?v=dtVHnZX8E50

   Man die vrouw lastig valt en dan de rollen omdraaien… zie de reacties.
   Natuurlijk andere situatie en niet direct vergelijkbaar… Maar overduidelijk dat we anders reageren op situaties. Loop niet weg voor het feit dat wij niet instaat zijn te oordelen wat de waarheid is. Dat is aan het OM…

   7
   14
    • B R E A K I N G N I E U W S D I E N S T zegt:

     >>>B R E AK I N G N I E U WS<<<

     ~~OPROEP AAN DE SLACHTOFFERS~~

     Na rijp beraad worden ook misbruikte vrouwen en jonge dames gevraagd om aangifte te doen tegen Ali B, die in 2013 jurylid was bij X-Factor.

     De beerput die zojuist is opengegaan heeft vele verdachtmakingen opgeleverd die niet alleen beperkt blijven tot de misdragingen van Ali B. tijdens en na de opnames van the Voice of a Holland. Ook andere talentenjachten waarbij Ali B. een prominente rol speelde worden onderzocht op zijn onzedelijke misdragingen

     Zo was niet alleen de Sterrenshow X-factor een waar lusthof waar Ali B. vrouwen meelokte en probeerde te misbruiken, in enkele gevallen was hij ook actief buiten het bekende circuit en vergreep zich in 2020 en 2021 bij Holland’s Got Talent aan een aantal onbekende slachtoffers waarmee Jan en Dennis graag in contact komen.
     Discretie is gewaarborgd en juridisch advies kan op verzoek geregeld worden. Stuur je email naar de redactie, discretie is gegarandeerd.

     Ondanks dat Ali B. gevlucht is voor de pers zal hij in Dubai wachten op een oproep van de rechtbank.
     Voor elke verkrachting zal hij ongeveer twee jaar gevangenisstraf tegemoet zien.
     Vandaar dat het superinteressant is wie hij in de jaren ervoor en ook in 2020 en 2021 zo redeloos heeft misbruikt bij de opnames van het televisieprogramma We Want More. Alle vrouwen en meisjes die in deze periode met Ali B. te maken hebben gehad worden verzocht contact op de nemen met Jan en met Dennis teneinde de berichtgeving omtrent de seksuele escapades en misdragingen van Ali B. goed te onderbouwen voor de rechtszaak die komen gaat.
     Mail jouw slechte ervaringen naar Dennis en Jan bij Roddelpraat

     Voor elke verkrachting kan meneer B. ongeveer twee jaar vrijheidsberoving tegemoet zien. Voor elke verkrachting heeft één weerloos slachtoffer levenslang.
     Ben jij, of ken jij een slachtoffer van deze predator, dit zieke monster dat alleen maar aan zijn eigen kusten dacht? Stuur een mailtje naar Jan en Dennis, en misschien zit jij volgende week in Roddelpraat. Discretie gegarandeerd.

     9
     1
  • Hey pssst.... zegt:

   Sorry maar u bent toch al de Pispaal… een stukje onderricht over het autobiografisch luisteren dat u (en vele van u) waarschijnlijk doet:

   Autobiografisch luisteren wil zeggen dat je luistert vanuit je eigen referentiekader. Je referentiekader is jouw ankerpunt, het is het geheel aan ideeën, kennis, ervaringen, motieven, normen, waarden, beelden en verwachtingen die je hebt opgedaan in alle jaren van je leven.

   0
   13
 1. Professor Paardekut zegt:

  Die hele #TVOH zaak is allemaal zwaar overtrokken, klopt volgens mij geen reet van. Rest niet dat het natuurlijk fantastisch is dat al die gladnekken nu worden gecanceld. Nu John zelf nog ….

  5
  9
   • Hey pssst.... zegt:

    Er zit een knop op je TV….

    … u weet hoop ik wel dat er vele mensen werkzaam zijn voor en bij dergelijke productie maatschappijen toch?

    0
    12
    • Ja pssst.. zegt:

     Ff een nieuwtje voor je:
     Er zijn ook vele mensen werkzaam in de drugshandel, de kinderprostitutie en de handel in gestolen auto-onderdelen.
     Daar wordt de maatschappij ook niet per sé beter van, wel waar? Toch verdienen er héél veel mensen een goede boterham aan.

     Als Talpa deze beerput al meer dan tien jaar heeft gefaciliteerd, met al die ‘productiebedrijfjes’ en die vele werkzame mensen dan legitimeert dat niet automatisch het misbruik.
     Of wel soms?

     13
     0
 2. Pieter Baan zegt:

  Bill Clinton had GEEN sexual relationship with that woman.

  En Ali zegt precies hetzelfde.
  Hij heeft ze wel meegelokt, een beurt gegeven, z’n lul afgeveegd, geld gegeven, gezegd dat ze hun kop moeten houden, drugs besteld, taxi betaald, gezegd dat niemand het zou geloven, MAAR van een relatie is nooit sprake geweest.

  Dus nou ophouden met zeuren.
  Ali is slachtoffer, en als het niet is door de 77 maagden die hij heeft misbruikt dan is het wel door de media.
  Vrijspraak voor Ali B!!

  18
  4
 3. Paardenlul zegt:

  Zouden Ali en Marco en die andere machtswellustige narcisten nou met elkaar ervaringen hebben uitgewisseld?? Dat zou ik nu wel willen weten. Seksverslaafd, narcist,drugsgebruik en macht…en je onaantastbaar voelen…dezecombinatie zou het wel zijn geweest. Constant een stijve lul trekt teveel bloed uit je hersenen. Allemaal minimaal 5 jaar gevangenisstraf.

  9
  2
 4. Tüterturk zegt:

  Ik zou ook van slag zijn. Die meiden wisten goed wat ze deden, en nou zijn ze gefrustreerd omdat ze niet zijn doorgebroken en krijgt Ali B de schuld, lekker makkelijk.

  7
  16
 5. Goddelijk vingeren met Andries Knevel zegt:

  Ik wil er op wijzen dat er in het boek van Ali B. geen tips staan hoe hij geen relatie aangaat met vrouwen waarmee hij zonder instemming vervolgens wel sex heeft. Dat zal waarschijnlijk deel 2 worden.

  0
  0
 6. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Wat een smeerlap .. eerst verslaafd aan wiet, daarna coke en nu aan seks. Een toepasselijkere naam voor hem is: Junkie B! Deze 40 jarige junk moet toch eens gaan beseffen dat het niet zo verstandig is om zichzelf op te dringen aan meisjes van half zijn leeftijd. Wat een goorlap!

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.