Fidan Ekiz toont rotting NPO aan

fidan-ekiz

Ze werd van de buis gepleurd door BNNVARA omdat haar show ‘De Vooravond’ niet urgent genoeg was. Wat dat precies bekende wist niemand, maar toen het programma werd vervangen door ‘Khalid & Sophie’, wat nog minder urgentie toonde, wist je dat er iets anders speelde.

Nou, het hoge woord is eruit. Ekiz had de verkeerde mening en werd daarom op de keien geschopt. Bij de flop HLF8 zegt ze: “Er werd niet gelijk de waarheid verteld. Ik heb er nog steeds niet m’n vinger achter wat daar precies is gebeurd en wie in eerste instantie dit heeft gewild… De NPO wijst een beetje naar BNNVARA en andersom.”

“Wat niet benoemd wordt en wat ik wel echt zo heb ervaren en waar ik echt wel van overtuigd ben, is dat het te maken had met mijn opvattingen en uitspraken. Dat hoor je van alle kanten, dat hoor ik via collega’s ook en in de wandelgangen. Noem maar op. Ik heb bijvoorbeeld het een en ander geroepen over Geert Wilders. Ik zei dat het een politiek proces was. Ik heb ook het een en ander gezegd over Omroep Zwart, waar BNNVARA mee wil gaan samenwerken. Ik heb gezegd: ‘Als het Omroep Blank had geheten, dan had men gezegd: ‘Wat is dat nou?!’’”

Samenvattend: Als je de verkeerde mening hebt word je ontslagen bij de NPO. Lekker divers hoor. Heerlijk die meningendictatuur. Vreemd dat steeds minder mensen naar die troep kijken.

51 reacties op “Fidan Ekiz toont rotting NPO aan

 1. Gordon Neukinkont zegt:

  Ja mannen ik ben weer de 3de. Thanks voor de likes. O ja, Dennis is ook pedoooo. Samen met Stalko 15 jarige aanduwen. stoer he Dennis? Maar jouw verhaal komt ook uit. Tot ziens Dennis, zolang jouw plezier nog duurt p3do

  5
  76
  • И. Иødrøg zegt:

   Welig tiert mijn voormalige geest hier nog rond. Het is alleen niet zo goed als het origineel, al zeg ik het zelf. When you can’t innovate, just imitate. Ik ben een ander mens geworden… 😍😍😍

   15
   31
   • И. Иødrøg zegt:

    Even om het af te leren: van wie is die dislike? Kappen met die dislikes! En kijk me aan als je mij disliked!

    Zo doet de échte Neukgenot dat.

    20
    29
    • И. Иødrøg zegt:

     En dan: “Ik haat jullie allemaal!”. Om het nog dommer te laten klinken volstaat: “Ik haat jullie meer en meer!”.

     Maar dat was het verleden. Ik hou van jullie allemaal 😍😍😍… Kom maar op met die dislikes! Ik kan er tegen! Ik doe er weer toe. #ikwasgecanceld

     Ik hoor weer bij de club 🥺

     21
     25
   • Marieke zegt:

    Nee, Nkgnt! Paardenl¥l

    Ik zie het al, je bent een pathologische leugenaar (wist ik al)

    En je bent NOG STEEDS deze site aan het vervuilen met je misplaatste ingetogen en bedachtzame bullcrap uit het verknipte brein van een verongelijkte idioot met spasmen. Scheijtjong.

    Waarvan akte, 89% minimaal

    Dennis en Jan?
    Waarom laten jullie dit gebeuren?

    Als je in het café zit te bieren met je maten dan laat je toch ook niet de eerste de minste Malle Pietje je avondje verstieren?
    Dat.is.wel.wat.hier.gebeurt.de.hele.tijd.

    Waarom gedogen jullie deze nitwit dan al weken, maanden, met z’n neukgenot-bullshit, z’n Fred 3000 emojies en al z’n achterlijke gezwam?

    Tis Maar Un Vraag.??

    Maar ik vermoed dat er best veel mensen zijn dit figuur schurft&doodstraf toewensen, gewoon omdat hij is wie hij is&wat hij doet.

    Reactie is welkom.
    Cancellen op een radicale manier wordt wrs meer op prijs gesteld.

    Mocht ik deze schertsfiguur tegenkomen op de fandag in de RAI bij de nieuwjaarsbijeenkomst dan kan ik u garanderen dat ik er persoonlijk op zal toezien dat hij een volle doos tissues tot zich neemt, oraal.
    Tot ie erin stikt.

    En daarna speld ik z’n bek dicht met palinghaken.

    Z’n moeder wil hem waarschijnlijk nog terug voordat ze hem naar merokko sturen in een kist

    20
    28
     • И. Иødrøg zegt:

      Hoi Ron, als je je een beetje verdiept had in de Islamtische medemens, dan had je moeten weten dat de urn in de Islam uitgesloten is. Een teken van disrespect. Maar die intelligentie zal je ook wel niet hebben. Verder zijn jullie onsmakelijk met die doodsbedreigingen.

      26
      13
     • Ron zegt:

      Neen heb ik niet, maar verbrand past het kadaver van jou in een potje lul,denk aan je postume co2 footprint.

      Of ben jij weer zo een egoistische klootzzak die het niet uitmaakt, zoeen die leeft in een tijdperk dat het niet uitmaakt en ééntje die de middeleuwse wetten volgt van een denkbeeldig vriendje dat spookt z’n hoofd? Allah is zijn naam.

      En dan dus wel als een bruinwerkende reetroeier de website hier vervuilen en dana gaan lopen janken dat ie als een islamiet begraven wil worden.

      Allah heeft nieuws voor je zamel. Lees goed en aandachtig.
      Je bent een afvallige zolang je hier de boel als een debiel loopt te bevuilen.
      Jij bent niets anders dan een onrein varken dat poept uit zijn mond.

      Onderbouwing: lees al die shit van je maar terug van de afgelopen maanden.
      Jouw tijd komt wel.
      Op een dag ga je betalen met iets duurs. En dan heb je spijt.
      Allah kent alleen gerechtigheid voor hen die zuiver zijn.

      12
      20
     • Ron zegt:

      En nog wat.

      Ik beschouw jou niet als een medemens.
      Stinkend vuil varken.

      Twee medemensen proberen een knappe website te maken voor veel verschillende medemensen en alles wat er op staat is vuilspuiterij van jou. KL00TZAK

      10
      21
     • TF zegt:

      Merukko.
      Waar al die rukkers vandaan komen.

      Slecht voorbeeld voor ze volk, die kale kutmarekaan.

      En straks weer janken dat niemand ze moet.
      Snap je niet hé?
      Zeker niet met dat achterbakse gedrag nee.
      Zo zielig zijn ze.

      Maar ondertussen uitkering vangen en de hele dag Dennis en Jan het leven zuur maken.

      9
      15
    • И. Иødrøg zegt:

     Hoi Marieke, maar ook Pieter en Ron. Vind die doodsbedreigingen nog veel onsmakelijker dan mijn simpele tekstjes en ‘Fred 3000 emojies’ ❤️… Ps. Het is ‘emoji’s’ en niet ‘emojies’.

     21
     11
     • The Fixer zegt:

      Neen klein scheithuys.

      Er is niets onsmakelijers dan die dagelijkse stroom braaksels van jou.

      Je wentelt je in onschuld en weemoed, echter, je bent een vieze nestbevuiler en niemand hier wenst jou. Daarbij heb ik nergens op geen enkele plek een ‘doodsbedreiging’ gesignaleerd.

      De enige bedreiging voor jouw gezondheid ben jijzelf. Ik hoop dat je snel in het aanschijn van je schepper verschijnt.

      Al zal die je linea recta verzuipen in een kolkende vulkaan alwaar je duizend jaren mag branden. Sukkel.

      10
      18
    • secret service zegt:

     Ik kan nog steeds niet geloven dat onze geestelijk gestoorde trol geen geld krijgt van iemand voor het ontregelen, dat zou toch de sneuheid in het kwadraat zijn.

     2
     19
     • secret service zegt:

      Waarom zoveel dislikes? Ik probeer juist te verwoorden dat die trol een eikel is die hier niets heeft te zoeken. De overige lezers wens ik alle goeds.

      1
      0
    • Werner zegt:

     Goed verwoord!!!

     Ik kom hier voor mijn plezier en die eikel met zijn 30 aliassen loopt de hele website van roddelpraat te verkloten.

     Kan hij weg aub!?
     Cancelen is toch wel een optie?

     12
     13
     • Kees de S. zegt:

      Thefixer heeft een goed punt.

      Ik lees soms negen of tien reacties van die pisnicht neukgenot of één van zijn nicks, het is allemaal dezelfde ongein.

      Ik ben erg vóór een ledenadministratie.

      En graag een fandag organiseren.
      Dan zal ik dat varkentje even wassen.

      7
      15
    • Fan van Ron zegt:

     Ron vertelt een goed verhaal.

     Goed gezegd Ron!

     Elke dag één reactie van Ron is honderd keer beter dan die onzin van die Иødrøg, Gørdøn, Nœkgenot of wel van zijn twintig aliassen dan ook.

     Ron For President!

     5
     12
     • И. Иødrøg zegt:

      Potjan driedubbeltjes nog aantoe. Ik loop hier ook al weken te verkondigen dat een registratiemogelijkheid beter is. Het is niet mijn probleem dat anderen mijn aliassen ook gebruiken. Soms moet ik er gewoon om lachen als iemand mij probeert na te doen. Beter er om lachen dan huilen. Als je een beetje intelligentie hebt, dan herken je de échte aan zijn schrijfstijl. Pottenbakker.

      13
      3
   • И. Иødrøg zegt:

    Moet je me even uitleggen waar ik iets verkeerds heb gezegd over Dennis (en/of Jan) en op welke manier dan ook. Kan het me niet herinneren. Alleen maar lof. Alleen het artikeltje over Ali B. en z’n nieuwe klok vond ik niet het hoogst journalistiek haalbare. Verder spreekt hier een groot fan.

    4
    1
 2. Robbie zegt:

  Ik mis zoveel programma’s van vroeger. Er waren veel programma’s waar ik zelfs voor terug naar huis ging inme jeugd om te gaan kijken en zat dan gewoon een uur aan de buis gekluisterd. En dat waren veelal programma’s met echte mensen die zich niet eens bezig hielden met racisme of rassen en al dat kattengejank. Maar tegenwoordig moet alles netjes behalve als zij eens een Marokkaan in de straat zien dan weten ze niet hoe snel ze de politie moeten bellen (dan wel) maar met hun bek op tv accepteren ze alles…….

  9
  1
 3. Kikkert zegt:

  Vind die Fidan Ekiz een tof wijf!
  Met lekkere tieten als bonus.
  Maargoed nu naar de kern van het probleem.
  De publieke omroep is door en door verrot.
  Ga je ook niet meer oplossen.

  De oplossing zal van buitenaf moeten komen.
  Een oplossing net als het Britse model: Pay as you go.
  Of je betaalt en je kunt die BBC rommel zien of je betaalt niet en dan heb je die meuk ook mooi niet.

  Nu kan ik het abonnement op de publieke omroep niet opzeggen.
  Kijk en luistergeld is immers vervangen en verstopt als landelijke belasting.
  Waarom moet ik meebetalen voor het inclusieve promotiekanaal van de overheid?

  15
  2
  • Der Ewald zegt:

   Hahaha.
   Staubsauger was meinst du denn mein freund?
   Müssen wir sofort das kleine Schweinhund kaputtmachen damit seine eigene Mutter ihn nicht mehr erkennt Ich fick sein Mutti ein tausend Mahl im arschloch 🤣🤪😇🤪🤣

   5
   0
 4. Robbie zegt:

  Net de extra gekeken, maar wat een doffe ellende. Heb RP hoog staan en wil best met dingen helpen waar kan. Maar dit sloeg nergens op!!!! De reguliere is 10 keer beter dan de extra aflevering. De enige grappige opmerking vond ik met Akwasi en opruiing. Verder vond ik er werkelijk geen hol aan…….

  8
  1
 5. Witneus & Pim 👃🏻 \ ________ 🥴 zegt:

  Waarom zit die Gordon Neukgedrocht nog altijd de reacties te Vermeulen? De hele tijd dat gejank van m of ie aub terug mag en huilie huilie jullie mogen me niet disliken. Wat een jankbal is dat. Bannen die bokkelul en al zijn accounts.

  4
  5
 6. TF zegt:

  Allah heeft nieuws voor je zamel. Lees goed en aandachtig.
  Kleine kale kutmarekaan.
  Je bent een afvallige zolang je hier de boel als een debiel loopt te bevuilen.
  Jij bent niets anders dan een onrein varken dat poept uit zijn mond.

  9
  35
 7. И. Иødrøg zegt:

  Hoi Dennis en Jan.

  Twee zaken:

  1) Kunnen jullie een registratiemogelijkheid inbouwen in deze site? Ook ik kom hier voor de leuke vileine reacties en soms moet ik erg lachen als iemand er met mijn nick vandoor gaat, maar soms is het ook wat irritant. Vooral als het doel louter is om mij belachelijk te maken of opmerkingen van mij in een negatieve context te plaatsen met als doel het ontlokken van haat.

  Dat is ook de reden waarom ik m’n nick inmiddels heb aangepast, maar het blijft natuurlijk dweilen met de kaan open zo lang er geen registratiemogelijkheid is. Geldt niet alleen voor mij, maar ook voor anderen. Je kunt geen discussie aangaan als iemand er met je nick vandoor gaat en daarmee de discussie plat slaat of belachelijk maakt.

  2) Doodsbedreigingen of insinuaties richting hiertoe, zoals onder meer weergegeven onderaan deze thread vind ik persoonlijk onsmakelijk en ook gewoon niet nodig. Ik lig er geen seconde wakker van, maar moet dat nou? Kunnen die reacties wellicht gemodereerd worden? Sowieso is het eind zoek als iedereen hier met de dood gaat bedreigen of sterke insinuaties hiertoe maakt. Los van dat alles hebben jullie in de uitzending van 2 weken geleden aangegeven hier ook een grens te trekken.

  Fijne dag heren!

  13
  3
   • И. Иødrøg zegt:

    Met een registratiemogelijkheid haal je de sensatie er helemaal niet uit, sterker nog: die vergroot je. Je weet dan immers zeker dat je het tegen de desbetreffende persoon hebt. Jij kunt nu zijn wie je wilt (en ik ook overigens). Doodsbedreigingen of verwensingen hiertoe categoriseer ik niet onder de noemer sensatie. Als jij dat wel doet, dan zijn er andere platforms voor je. En volgens mij hebben Dennis en Jan ❤️ dit twee weken geleden ook aangegeven richting het einde van de uitzending.

    En nu snel weer wasknijpers in elkaar zetten! Wil je je daarna nog even melden bij je begeleider? Fijne werkdag ❤️

    11
    2
 8. Bart is Boos zegt:

  Twee wakkere opmerkingen. Dat is niet woke. Dus moeten wij onze hypocritie tonen en onze macht misbruiken om niet onze mening de mond te snoeren uit naam van onze politieke agenda.

  0
  0
 9. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Wat is het baasje van de NPO, Fransje Klein toch een eng schlemieltje, dat bijna voorgebracht is in de darkroom van onderdeurtjes. Bah. Die zal er ook wel mede voor gezorgd hebben dat bij Fidan het licht uit moest.

  1
  0
 10. PlettyPlettyPletty zegt:

  DWDD is weg en ook meteen de kijkers… dus zijn we op zoek naar een alternatief… Hier zie ik dus een grote rol voor janroos ism de brabo 9-n+r

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.