Relletjes

Rijk Hofman tongt met zijn broer; Fawrynotsawry hangt de moraalridder uit

Sam_Hofman_Rijk_Hofman

Rijk Hofman tongt met zijn broer. Fawrynotsawry, je weet wel, de Iraanse nicht die zelf een juicekanaal beheerde (wat van ons gejat was)… Die Fawrynotsawry hangt de moraalridder uit op Instagram.

Yvonne Coldeweijer deelde in haar verhaal een gesprek met een van haar sssppiiooonnneennnn waarin diegene vertelde over een orgie. In deze orgie deden Rijk en Sam Hofman ook mee. En dat niet alleen… De twee waren ook met elkaar aan het tongworstelen!

Natuurlijk is hier geen bewijs van en is het dus een RODDEL, maar Fawrynotsawry voelt zich geroepen om hier op te reageren. Ineens weet die hypocriete nicht de moraalridder uit te hangen. “Ik heb gewoon wel problemen met het feit dat er opgeroepen wordt om verhalen in te sturen”, aldus de Iraanse nicht opeens. Hij vervolgt: “Ik kan een verzonnen verhaal insturen en het wordt ingezet.”

Zie hieronder het verhaal van Yvon over Rijk en Sam Hofman en de reactie van Fawrynotsawry hierop. Persoonlijk vinden wij het wel zeker klinken als een logisch verhaal. Wat denken jullie?

[sc name=”fawrynotsawry_instagram_yvonne_coldeweijer”][/sc]

Nog geen reacties