Relletjes

Jaimie Vaes en Lil Kleine vechten het uit over de rug van hun kind

lil-kleine-jorik-scholten-jaimie-vaes

Jaimie plaatste een video van haar nieuwe vriend en haar kind om Jorik Scholten uit de tent te lokken. En dat is gelukt. Op deze manier vechten Jaimie Vaes en Lil Kleine het uit over de rug van hun kind.

Jaimie lokt Jorik uit met nieuwe stiefvader

Jaimie en Lil hebben samen een zoontje genaamd Lío. Jaimie heeft sinds kort een nieuwe relatie met Afshin Momadi, je weet wel… (?) Afgelopen weekend liet mevrouw eendenbek op Instagram zien dat Afshin en Lío het goed met elkaar kunnen vinden. Dat stootte tegen het zere been van Jorik.

Een verslaggever van RTL Boulevard vroeg Jorik wat hij hier van vond. “We vroegen Jorik hoe hij nou keek naar de post van Jaimie van vorige week, waarin hun zoontje het heel gezellig had met haar nieuwe vriend”, zegt Rob Goossens.

Zijn antwoord hierop was als volgt: “Daarvan zegt Jorik: ‘Ik heb het niet zelf gezien, want ik volg Jaimie niet meer’, maar zoiets krijg je natuurlijk wel doorgestuurd. Daarvan zei hij heel eerlijk dat hij het toch wel heel pijnlijk vond om te zien.”

Over de rug van een kind

Bridget vindt het onhandig van Jaimie, omdat het om een kind gaat. Rob: antwoordt hierop: “Nou ja, inderdaad. Als ik Jaimie dit soort dingen zie doen, dan denk ik altijd: dit is gewoon puur om Jorik het bloed onder de nagels vandaan te halen.”

Rob en Luuk komen zo samen tot de conclusie dat Jaimie dit doet om te provoceren en Jorik uit de tent te lokken. Feitelijk is dat natuurlijk ook gelukt. Onze vriendin en tevens grootste narcist van Nederland heeft hier wel een duidelijk mening over: “Het mag nooit over de rug van een kind gaan. Dat wil ik er eigenlijk meer mee zeggen.”

‘We gaan een vrouwenmepper uitnodigen’

Daarnaast zijn er nog vele meningen over het feit dat Jorik uitgenodigd was bij een feestje van Tino Martin. Samantha Steenwijk en Jorik waren daar ook knuffelend gespot en dat werd door mensen erg gek gevonden. Men vond: ‘hoe kan het dat een vrouwenmepper uitgenodigd wordt?’

Rob Goossens en z’n spaghetti-armpjes zeggen hierover: “Het voelt een beetje alsof Tino’s management nu achteraf zoiets heeft van: misschien hadden we hem beter niet uit kunnen nodigen, maar het is echt niet zo dat zij dachten van: nou, we gaan een vrouwenmepper uitnodigen.”

Zware mishandeling bij het uitgaan

Is daar het gezeik rondom die dwerg mee afgelopen? Nee, natuurlijk niet. Kortgeleden had Jorik nog iemand zwaar mishandeld. Die beelden deelden wij ook bij Roddelpraat. RTL Boulevard heeft hier ook nog even naar gevraagd. Zijn antwoord was: “Jorik ging daar niet helemaal op in, maar hij zei wel dat zijn vader hem geadviseerd heeft om gewoon maar niet meer uit te gaan, want dan krijg je ook geen verhalen achteraf.”

Pfff… Je begint je af te vragen of het nou een keer klaar is met die kleine…

Nog geen reacties