FOTO: Lil’ Kleine slaat weer iemand bont en blauw

lil-kleine-opgepakt-foto-jamie

Gisteravond bracht Yvonne Coldeweijer de scoop dat Lil Kleine wederom betrokken was geweest bij een geweldsmisdrijf. Lil’ Kleine slaat weer iemand bont en blauw. Dit keer bij club Air in Amsterdam.

“Jorik heeft daar met een andere jongen gevochten. Hij sloeg de jongen als eerste.” De twee zouden ook bekenden van elkaar zijn en Jorik zou een hekel hebben aan die jongen. Buiten is de jongen in kwestie nogmaals toegetakeld door een dozijn vrienden van de dwergrapper.

De jongen in kwestie wordt ‘M.’ genoemd en Yvonne schrijft hier meer over: “Lil zou M. zijn zusje een keer hebben aangereden en zou nog met een vergoeding komen. Lil heeft die belofte echter nooit waargemaakt.” Verrassend! “Toen M. onverwachts Jorik tegen het lijf liep in club Air, stapte hij op hem af om te vrgaen hoe het nou met de vergoeding zat, waarna het hoog opliep en Lil hem dus een beuk gaf.”

Dat is hoe die achterlijke kabouter zijn problemen ‘oplost’. De advocaat van Kleine reageert met: “Jorik is in Club Air lastiggevallen en vervolgens is hij door een beveiliger naar zijn auto begeleid en vertrokken. Jorik is niet betrokken bij wat zich daarna buiten de club heeft afgespeeld en heeft daar ook geen weet van. Wij zijn niet bekend met een aangifte, zoals wordt gesuggereerd.”

Wij brengen hier de foto van de zwaar verminkte jongen. PAS OP: Kan als schokkend worden ervaren.

35 reacties op “FOTO: Lil’ Kleine slaat weer iemand bont en blauw

 1. Jan Roos met dubbel strafblad mishandeling zegt:

  wat een lelijke oostblokker inteeltkop heeft dat jong. Die zou ik ook op zijn muil klappen. Laten we wel wezen hik hik burp

  11
  109
 2. Anti Alles zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat Lil lilliputter er zo uit komt te zien zoals die gozer op de foto + dat zijn kontje flink kapot gemaakt wordt in de gevangenis.

  52
  1
  • Jimmy zegt:

   Martelen moet je niet aan beginnen. Alleen goed voor de bevrediging van de sadist. Afschrikking enigzins, maar een zwaktebod waarmee je een standaard zet waar je spijt van gaat krijgen. Ik zou nog eerder iemand doden dan martelen.

   6
   3
 3. Jan Rutte Roos de oetloel uit Bergen zegt:

  Ze noemen mij een alcoholvarken en een bedelende befbig, een glasbakvarken en een obesitas dronken schreeuwlelijk. Ik heb daar geen actieve herinnering aan

  5
  9
 4. Marco zegt:

  Wat een misselijk ventje is die Jorik toch. Het is nu gewoon hopen dat die een keer de verkeerde treft en in 1 klap hersendood word geslagen.

  Wel lekker een paar decennia een kasplantje laten zijn dan.

  12
  0
 5. Choco Prince zegt:

  Hij wil zijn gedrag blijkbaar niet beteren: onze wereld is beter af, wanneer Jorik vogelvrij verklaard wordt. Gewaun over en uit voor dat laffe loosertje.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.