Fan slaat Mark Gillis blauw oog

Fan slaat Mark Gillis blauw oog

De zoon van Peter Gillis is ook veelvuldig te zien in het SBS 6-programma Massa Is Kassa. Daardoor heeft hij schijnbaar ook fans, maar dit keer liep een ontmoeting met een volgeling minder goed af. Fan slaat Mark Gillis blauw oog.

Fan krijgt halve Mark op de foto

Op Facebook plaatst een fan van het verschrikkelijke SBS 6-programma een foto met de zoon van Peter Gillis online. Mark is bijna niet te zien, omdat hij een oog buiten beeld wil houden. De man schrijft erbij: “Ga je ook ff eten, kom je Markie parkie tegen. Hij wou niet compleet op foto, meneertje heeft weer eens een blauw oog.” Ahh… Dat was de reden dat Mark bijna niet op de foto staat.

Fan slaat Mark Gillis blauw oog

We weten inmiddels ook hoe hij aan dat blauwe oog gekomen is. Hier ging namelijk een andere fan met dezelfde vraagstelling aan vooraf. Toen Mark Gillis weigerde op de foto te gaan met deze persoon, sloeg diegene hem een blauw oog.

Crimineel gespuis

Nu is dat natuurlijk een vreemde reactie wanneer iemand op een normale manier een foto afwijst, maar dat is het publiek dat Massa Is Kassa aantrekt. De familie Gillis zelf bestaat ook uit niets minder dan asociale en criminele tokkies. Een blauw oog kon daarom niet lang uitblijven.

Fan slaat Mark Gillis blauw oog
Fan slaat Mark Gillis blauw oog 3