Familie Gio in tranen

Jade Gio

Als je de titel van het hier onderstaande filmpje niet leest zou je denken dat een kind is omgekomen bij een tragisch verkeersongeluk. Of in iedere geval een geliefde oma, die bekend stond om haar goedgevulde erwtensoep. Maar nee, hier staan allemaal volwassen mensen hysterisch te huilen om een kat.

En nu weet ik heus wel dat je van een beest kan gaan houden en heb zelf ook weleens een traan gelaten als zo’n diertje richting eeuwige jachtvelden gaat. Maar om nou zo met elkaar staan te grienen en dat ook nog eens te filmen is best gênant. En dit schouwspel gebeurde ook nog eens in een rouwcentrum voor dieren. Maar goed, je hebt ook content voor je vlogs nodig.

https://www.instagram.com/tv/Ccnz2wwqIQk/?utm_source=ig_web_copy_link

26 reacties op “Familie Gio in tranen

  • Osamab zegt:

   Ik heb ook wel eens gejankt om een poesje.
   Dat was toen een meisje waar ik gek op was er vandoor ging.

   21
   0
  • Loky zegt:

   Gaat dit om de beroemde kat Loky die opgaat in Smokey?
   Zoals eerder besproken door ome Jan in de Roddelpraat uitzending met Ziggy?

   4
   0
 1. Semistoic zegt:

  Even goed janken bij tijd is heerlijk. Maar het blijft zelfmedelijden. En een volwassene kiest tijd, plaats en duur. Waar vloggers in hun keuze zaken meewegen in al zijn doen en tonen als wat ze weglaten.

  3
  1
 2. Chiau La Lung zegt:

  Nee.
  Ik ga geen recepten delen.
  Voor echt lekkere kippensoep hebbe je beetje jonge kat nodig. Lekker en niet zo duur. Scharrelkat van buiten.

  7
  0
 3. Grindtegel zegt:

  Ik vind het zielig. Jade Annaaaaa zat nog midden in het rouwproces van haar eend en nu krijgt ze dit ook nog op d’r bordje (of nou ja mag hopen dat ie daar niet op beland)

  2
  0
 4. Glasbak te Bergen zegt:

  Je vult al mijn gaten iedere dag opnieuw, on afhoudend met je zweterige hijgende biggenkop kom je over mij hangen ooh Jan Roos jij geile bolle zuipmatroos

  0
  2
 5. Janusanus de bolle plurk zegt:

  Kleine meisjes
  Boven de 16
  Ik ben niet gek
  Hun tietjes hun reedjes
  Ik krijg er niet genoeg van
  Krab ik nog eens met mijn biggenpootjes langs mijn kleine garnaaltje
  Oftewel
  Een vieze oude man that’s me

  0
  2
 6. De Dochter Van Jan Roos zegt:

  Gecondoleerd Gio en nabestaanden. Zo’n beestie in laten slapen is altijd kut.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.