Uit eerste hand

Dit is die nieuwe boksbal van Lil’ Kleine

Robin-Singels

Als mijn dochter met een bekend vrouwenmepper thuis zou komen moest die jongen heel hard rennen voordat ik zijn hoofd tussen mijn autodeur sta te kraken. Wat zeg ik? Als mijn dochter thuiskomt met een rappertje met zo’n attitude kan ie maar beter vluchten. Maar er is toch weer een meisje die denkt dat Lil’ Kleine een aardige jongen is en ze heet Robin Singels.

Het is zo’n over het paard getild verwend Oud-Zuid trutje, als je haar foto’s bekijkt. Zo’n mutsje die met een bekakt stemmetje haar vader om vliegtickets naar Dubai vraagt omdat het regent in Amsterdam. “Robin Singels is een rijkeluisdochtertje die teert op de centen van papa en haar dag beetje vult met nietsnutten. Is algemeen bekend”, aldus een bekende van haar.

“Die Birò (klein elektrisch wagentje waarin zij en de dwergrapper gezien zijn) is van haar en die andere Robin, die eerst werd gelinkt aan Jorik, is van haar beste vriendinnen. Haar moeder is trouwens dikke vriendinnen met Pikkie Plessen. Ze gaan ook vaak gezamenlijk op vakantie.” Lekker volk dus.

Nog geen reacties