Dit zou de nieuwe vriendin van Lil’ Kleine zijn

lil-kleine-lift

Terwijl Jaimie op teevee zit te biechten dat het een giftige relatie was met die dwergrapper zou zijn nieuwe slachtoffer zich reeds gemeld hebben. Althans dat zegt juice channel Juice Channel. Het zou gaan om ene Robin die op haar wereldreis in de armpjes van Jorikje is gevallen. Je zou zeggen dat het niet zo aantrekkelijk is als een man vrouwen tussen de autodeur probeert te pletten, maar massamoordenaars krijgen ook veel liefdesbrieven in de gevangenis.

Alleen is het dus totale onzin en stierenpoep. Dat arme kind is op de begrafenis van haar opa in Israël. Lekker bezig, stelletje kampertokkies.

Schermafbeelding 2022 04 13 om 08.22.26

https://www.instagram.com/p/CbdU80bo9WC/?utm_source=ig_web_copy_link

12 reacties op “Dit zou de nieuwe vriendin van Lil’ Kleine zijn

 1. Simon Loos zegt:

  Duidelijke taal.
  Verstandig ook.
  Altijd lastig om een relatie te hebben met een recividist met een strafblad, die kampt met een drugsprobleem en telkens last heeft van z’n losse handjes. O wacht, vrouwen hebben last van z’n losse handjes, Jorik heeft achteraf last van spijt.

  7
  1
 2. oldskool bloed zegt:

  Wil je van een vrouw af doe dan extreem lief overlaad haar met complimenten gedraag je een beetje als George McFly. Behandel je ze daar in tegen als een hond dan eten ze uit je hand. Vrouwen zijn vreemd.

  4
  4
  • Esther zegt:

   Klopt helemaal! Mannen moeten ook weer eens voor meer geld in het laadje zorgen. Kunnen de vrouwen gewoon lekker thuis blijven en beetje aan tijdverdrijf doen.

   1
   0
 3. Ben Zuypen zegt:

  Ze is dus wel met Jorik.
  Het volgende wat je gaat horen is verhaaltje over de afkickkliniek.
  Politiebericht uit Ibiza.
  Zoveelste arrestatie van Jorik Scholten omdat hij vrouwtje of onschuldige voorbijganger heeft gemolesteerd.
  Kan ze niet zeggen dat ze niet gewaarschuwd is

  5
  1
 4. Min Kortspringen zegt:

  Die Jorik beweert toch dat ie zelf ook een jood is? Hij is dus met deze nieuwe Israelische vriendin zijn emigratie naar Israel aan voorbereiden;? Shalom, Jorik Scholten gaat in het hebreeuws rappe!

  3
  2
 5. >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

  >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

  Uit betrouwbare bron kunnen wij bevestigen dat de ex-directeur van Supertrash, een kledingconcern dat een uiterst zachte noodlanding maakte in het najaar van 2018, klaarstaat voor Jaimie Vaes.

  Deze intieme onthulling die eigenlijk geheim had moeten blijven uitte Olcay Gulsen aan het magazine Gracia en dat is natuurlijk bijzonder hartverwarmend en lief bedoeld.

  Olcay oordeelt niet over de situatie van systematische mishandeling en het achterbakse gedrag van de vriendjes en het management van Vrouwenmepper Jorik Scholten jegens Jaimie en hun liefdesbaby.

  Olcay heeft zelf besloten om Jaimie een riem om haar hart te smeden.
  Als echte vriendinnen die voor elkaar klaarstaan in tijden van nood
  "Ik heb haar regelmatig gesproken en gezegd dat als ze me nodig heeft ik voor haar klaarsta met goedbedoelde adviezen." En daar is Jaimie Vaes mooi klaar mee.

  Olcay Gulsen heeft tegen het magazine Gracia gezegd dat ze tegen Jaimie Vaes ook zei: "Wat er ook gebeurt, ik ben er voor jou zonder te oordelen over de situatie."
  En dat vinden we weer een erg mooi gebaar, mooier nog dan een paar Oekraïense vluchtelingen verstoppen achter de boekenkast.

  5
  0
 6. Timmy zegt:

  Perfecte vlogger dame voor ieder met anderhalve pepernoot of meer in de bovenkamer om te mijden.

  0
  1
  • Quirinus von Stoffelshaft zegt:

   Pepernoot.
   Vlogger.
   Mijden.

   Timmy. Ik begrijp geen k u t van wat je bedoelt. De samenhang is meestal ver te zoeken.
   En toch lees ik het. Drie keer achterelkaar.
   En ik begrijp het nog steeds niet.

   Schrijf niks of schrijf iets wat wel een beetje te snappen is voor een domme schooldropout met een taalachterstand zoals mij.

   Dankjes 👍

   0
   0

Reacties zijn gesloten.