Instagram

Ex-vriendin Luca Borsato krijgt psychische hulp vanwege trauma

Ex-vriendin Luca Borsato krijgt psychische hulp vanwege trauma

Wat is er aan de hand met vriendin van de show Daisy Piras? In haar verhaal op Instagram deelt ze een schokkend bericht. Ex-vriendin Luca Borsato krijgt psychische hulp vanwege trauma. Wat zou er aan de hand zijn?

“Ik heb afgelopen week iets heel heftigs meegemaakt. Iets waardoor ik psychologische hulp nodig heb. Hierom reageer ik niet op berichtjes/e-mails/etc.”, valt te lezen in haar verhaal op Instagram. Ze zegt inmiddels hulp te krijgen, maar nog wel wacht op een plekje bij haar eigen psycholoog.

Ze vervolgt haar verhaal met: “ik ben in goede handen bij mijn moeder en broer, zij hebben mij direct opgehaald die nacht.” In ieder geval weten we dus dat er ‘s nachts eens iets is gebeurd, maar wat het kan zijn weten wij ook nog niet. Ze zegt in haar bericht dat ze niet gaat reageren op berichten, dus we verwachten ook geen reactie als we het haar vragen.

De arme meid heeft ook al net zo’n zware tijd achter de rug met de relatiebreuk tussen haar en de zoon van Marco Borsato, Luca, dat het wel erg zielig is dat dit er ook nog bij heeft moeten komen. Voor de mensen die het even niet meer weten: Luca was net zoals zijn vader. Nja, wel iets minder erg, want als het goed is heeft hij nooit aan minderjarigen gezeten, maar het gen van ontrouw zat er wel in. Hij had veel online contact met andere meiden, maar volgens Daisy is het nooit fysiek geworden. Een eventuele verzoening wordt niet uitgesloten.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties