Uit eerste hand

Pure Luxe Floris Wyers heeft onze hulp hard nodig

Pure Luxe Floris Wyers heeft onze hulp hard nodig

Die arme, arme man heeft nog maar één ding in zijn leven: zijn YouTube-kanaaltje. En ook die naam deed hij al bijna geen eer meer aan toen hij stomdronken op het Roddelpraatfeest stond. Maar nu: Pure Luxe Floris Wyers heeft onze hulp hard nodig.

Op zijn blote knietjes kwam Florie naar ons toe met de vraag of wij hem alsjeblieft konden helpen. En natuurlijk kunnen wij dat, want wij hebben een fantastische en gigantische achterban. Daarnaast is hij trouwens onze beste vriend en volgens Dennis een kijkcijferkanon, dus hier gaan we dan.

‘The cry for help’ van Floris zag er als volgt uit: “Amice! Ik weet dat ik dit eigenlijk niet kan vragen maar ik heb bijna 100.000 abonnees op YouTube (nog 1000 te gaan). Zou je alsjeblieft een shoutout met link in je insta story willen doen naar mijn kanaal www.youtube.com/pureluxe? Zou super zijn. X Floris”

Dus, lieve mensen, gun die alcoholist even een sub. Dan hebben wij ons ook weer van onze beste kant laten zien en kan hij misschien ooit op een dag de fles wegzetten in plaats van tot de bodem leeg zuipen.

Klik HIER om op het kanaal van Floris terecht te komen en even te abonneren.

Nog geen reacties