Ex-partner Sylvana Simons beweert overvallen te zijn door haar zoon

Ex-partner Sylvana Simons beweert overvallen te zijn door haar zoon

Ex-partner Sylvana Simons beweert overvallen te zijn door haar zoon. Dat verhaal is nu te lezen in de Story. De man, Roland Kahnn, is oprichter van de kinderkledingketen CoolCat en weet bijna honderd procent zeker wie de dader was op het moment dat hij in elkaar getrapt en bestolen werd.

‘Bijzondere relatie’ tussen Sylvana en Roland

Inmiddels zijn de twee al een hele tijd uit elkaar, maar toch lijkt Roland het er nog vaak genoeg over te hebben. Vorig jaar bracht hij zelfs een boek uit waarin hij sprak over de ‘bijzondere relatie’ die hij met Sylvana Simons had. Dat maakte dat hij nog meer bekend werd door die relatie dan door de succesvolle keten die hij ooit had opgericht.

Het absolute dieptepunt

In dat boek schreef hij onder andere: “Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Overvallen door gemaskerde mannen

Na die relatiebreuk wordt Roland in zijn huis overvallen door meerdere gemaskerde mannen. “De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt”, legt hij uit. Dat klinkt als een wilde fantasie voor mensen als Samantha de Jong (Barbie) en Rosanna Voorwald, maar mij klinkt het persoonlijk best ernstig.

Ex-partner Sylvana Simons beweert overvallen te zijn door haar zoon

Multimiljonair Roland is ervan overtuigd dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was. Hij vertelt: “Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.” Dit is racisme! Dat je denkt dat iemand met een andere kleur huid betrokken kan zijn geweest bij verschillende overvallen…! Maar… Hij heeft daar zelf over lopen opscheppen? Nee, dit klinkt racistisch.

‘Mijn vermoedens werden bevestigd’

Is dat de enige reden dat hij de zoon van Sylvana verdenkt? Nee, want hij legt verder uit dat hij bij de dader in kwestie bekende fysieke kenmerken heeft gespot. Hij zag namelijk brandwonden en laat het nou nét zo zijn dat de zoon van Sylvana dat ook heeft. “Mijn vermoedens werden bevestigd”, aldus Roland.

Een trap nageven

Omdat dit enkel observaties zijn waar hij zelf een conclusie aan heeft verbonden, wil hij ‘de naam van de overvaller niet noemen’. Hij geeft geen hard bewijs en wil ‘de zoon van zijn ex geen trap nageven’. Wat? Het maakt amper uit dat je de naam niet hebt genoemd, want je hebt wel al precies vertelt wie het is.

En geen trap nageven? Wat houdt dat in? “Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.” Wat? Ik geloof dat ik er weer eens weinig van begrijp. Hier valt geen kaas van te maken (hoi, Marcel). Is hij dan klaar? Nee, want hij uit ook nog zijn mening over de manier waarop Sylvana haar kinderen opvoed, maar daarover zegt hij: “Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”.

Geen reactie van Sylvana Simons

Zelf wil Sylana Simons niet op dit verhaal reageren. Mocht het echt zo zijn dat haar zoon zich schuldig heeft gemaakt aan meerdere overvallen, is dat een kwalijke zaak waar eens dieper ingedoken moet worden. Toch is het ook vreemd dat een multimiljonair, die al een flinke tijd uit elkaar is met Sylvana, zich nú nog zo bezighoudt met dit soort uitlatingen. We zijn benieuwd waar de waarheid zich precies bevindt in dit verhaal.