Rosanna Voorwald houdt een mediastilte

Rosanna Voorwald houdt een mediastilte. Dat laat ze weten in haar verhaal op Instagram.

De stilte zal tot woensdag duren. Waarom de stilte wordt ingelast is onbekend.

Wij kunnen hier momenteel eigenlijk alleen maar ons geluk over uitspreken. Nu is het eventjes een goed stuk stiller op het web. Bedankt daarvoor.

30 reacties op “Rosanna Voorwald houdt een mediastilte

 1. Rogier zegt:

  Mooie scoop op ‘rioolpraat’ , geen hond wilt dit lezen. Minachting van jullie achterban. Wat doe je in vredesnaam voor die donaties? Dit soort kųtnieuws de wereld in helpen?

  17
  27
 2. Jan Roos de bolle likkert zegt:

  Befpauze tot 1 oktober. Daarna kun je mij weer boeken, ook voor vrijgezelle-avondjes voor dames en hun vriendinnen. Tegen die tijd ben ik wat afgevallen en ga al beffend limbo dansend onder jullie beentjes door en maak je kruisje knalnat.

  10
  5
 3. Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

  Alsof Jan aan zijn befdemonen kan ontsnappen. Die zijn nog erger dan die dan van Charly Luske joh. Beffen is zijn lust en zijn leven. Nou ja, na bier zuipen en schreeuwen dan.

  4
  7
 4. Jan Roos is een vieze vuile gore smeerlap zegt:

  Wij kotsen op Jan Roos. Inmiddels voorbij de 6500 handtekeningen. Die gaan naar de politiek zodra het varken uit Bergen aanvraagt om zenderbaas te worden

  3
  9
 5. Bruno zegt:

  Ze kan totaal niet pijpen!!heb dus ook een zachte ruft gelaten toen ze met die botox lippen over mijn boomstam schoof,ze snoof hem vol op 💨💨hoofd nog even vast gehouden natuurlijk 💪🏼

  4
  3
 6. Choco Prince zegt:

  Hoe oud is die meisje? Met zo’n uitgebluste, verbouwde graftakkenkarkas zou ze wel wat meer moeten doen dan allenig een paar dagen mediastilte.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.