Ex Hazes naar appartement boven zijn zus

Uit eerste hand hebben wij vernomen dat Monique, de ex-milf van Dreetje Hazes, in het appartement boven zijn zuster Roxeanne gaat wonen. De dames gaan erg goed met elkaar om dus dat is gezellig. Ze hebben allebei een minder grote pet op van Hazes Junior die zijn gezin verliet voor de jonge slagroomsoes Sarah van Soelen.

Ondanks dat het complex in het mooie Vinkeveen staat zou de architect levenslang een beroepsverbod moeten krijgen voor dit hondenhok. Het driekamerappartement is 77 vierkante meter groot en heeft twee slaapkamers. Een prima vrijgezellenflat, zeg maar. En de vorige huurder kan gerust de meubeltjes laten staan, want deze Xenos-style past prima bij haar.

Na haar verhuizing kan André weer in de villa in Berkel en Rodenrijs gaan wonen. Hoogstwaarschijnlijk doet ie dat met zijn nieuwe aanwinst.

10 reacties op “Ex Hazes naar appartement boven zijn zus

 1. Melvin zegt:

  Indien waar; dat mens is toch werkelijk te dom om te poepen om zich wederom zo ontzettend afhankelijk op te stellen van een Hazes. Gaat ze nu wonen boven Rox waarmee ze net een blauwe maandag mee door een deur kan? Hoe dom kun je zijn?!
  Zielig vrouwtje dat zonder de Hazesclan schijnbaar geen eigen leven kan leiden. En dan wordt ze ook nog een powervrouw genoemd door alle kontenlikkers die in haar een heilige zien. Man man man, zelden zo’n deurmat gezien.

  0
  0
 2. Pingback: André Hazes jr bevestigt wat iedereen al wist - Roddelpraat

 3. Pingback: Ex Hazes dol op Hazes - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.