SCOOP! Eerst knuffelfoto van Dreetje Hazes en Sarah van Soelen

Die vriendschap tussen André Hazes Junior en Sarah van Soelen is wel heel erg snel omgeslagen in dikke mik. De twee tortelduifjes tonen hun verliefdheid EXCLUSIEF aan Roddelpraat met een prachtige foto. Lekker kroelen met van Soelen noemen we hem.

Met een hele hoop heiza verliet Dreetje zijn verloofde en moeder van zijn kind Monique begin van deze maand. Samenvattend: Dré wil gewoon lekker knallen en genieten van het leven, terwijl zijn vrouw liever wil dat ie zich als een keurige huisvader gedraagt. Dat geeft spanningen en dus zei Hazes voor de tweede keer bonjour. De eerste keer zocht hij warmte bij koelkast Bridget Maasland. Maar bij Fridget kon hij het toch niet vinden.

Nu ligt hij in de armen van de heerlijke Sarah van Soelen. Want we kunnen natuurlijk wel grapjes maken over haar opgespoten lippen, een lekker wijf is het wel. Eerder ontkende André Junior dat er iets tussen de twee speelde. In zijn verklaring na de breuk met Monique schreef uit op Instragram: “Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.” Nou Dree, zo’n warme vriendschap willen we allemaal wel. Enfin, de toekomst is hier. Er is meer ontstaan en Roddelpraat brengt dat nieuws. Wat een mooie dag.

De foto wordt uitgebreid besproken door Jan en Dennis in de Extra Uitzending die morgen onder donateurs wordt verspreid.

32 reacties op “SCOOP! Eerst knuffelfoto van Dreetje Hazes en Sarah van Soelen

 1. martosaurus zegt:

  Ik vermoed dat Dre tijdens zijn “goede vriendschap” vaker seks heeft met Sarah dan een huisvader met zijn eigen vrouw. Ik geef hem geen ongelijk trouwens.

  0
  0
 2. Rochel zegt:

  Twee verslaafde aandachtshoeren. Zielepoten.

  Shownieuws heeft inmiddels alweer een bruine tong met blaren van het anuslikken. Waar ze eerst Moninque nog in de kont kropen zitten ze nu vuistdiep in de verbouwde anus van de doorgesnoven Sarah. Wat een walgelijk clubje is het toch ook. Bah bah.

  0
  0
 3. Arno Poorthuis zegt:

  Gelijk heeft ie toch? Liever jong en strak dan helemaal uitgewoond. Dat zal iedere man vinden , alleen dre voegt woord bij de daad….

  0
  0
 4. Anti botox pro natuur zegt:

  Ik heb die Sarah eens goed bekeken maar jesus wat is dat 1 blok make-up zeg!
  Nu al haar bek verbouwd met die opgespoten lippen. Ziet er niet uit.
  Dreetje ragt em er een paar keer in en dan kan ze die lippen ook opspuiten.
  Kan elk lekker naturel wijf krijgen onze Dre en dan komt die met dit soort botox mokkels thuis.

  0
  0
 5. Pingback: Bridget Maasland huilt uit bij Glimworm en zat in therapie - Roddelpraat

 6. Pingback: Ex Hazes naar appartement boven zijn zus - Roddelpraat

 7. Pingback: André Hazes jr bevestigt wat iedereen al wist - Roddelpraat

 8. Pingback: Zo zag Sarah van Soelen eruit vóór alle ingrepen - Roddelpraat

 9. Pingback: Eerste bewegende beelden Dré en Sarah - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.