Eva Jinek: Ga voor een seksvakantie

Op haar site is zojuist namelijk een artikel geplaatst wat uitvoerig gaat over seks in de vakantieperiode. Verschillende mensen komen hierover aan het woord. Maar waaaaroommm??

Het stuk gaat over het hebben van seks na de pandemie. Zo staat er bijvoorbeeld in het artikel: “Ondanks mijn ‘Dansen met Janssen-vaccin’ zag ik de meeste feesten vorig jaar weer in rook opgaan. Dat maakte het niet makkelijker (lees: zo goed als onmogelijk) om m’n cherry te poppen. Soit, zand – of zaad, wat u blieft – erover, want nu lijkt het toch echt te gaan gebeuren: een zomer vol liefde.”

Ik weet niet of ik moet lachen of huilen, want waar gaat dit nu weer over?! Is dit weer een actie van zeer deugende mensen uit de woke-gemeenschap of zo? Dat we zo openlijk over ieders seksleven moeten praten. Is dat nou echt nodig Jinekje?

Oh, wacht. Wij mogen dit natuurlijk helemaal niet meer zeggen, want Dennis is zelf de persoon die uitgebreide horrorverhalen over zijn seksleven in de uitzending vertelt… Vergeet dit artikel maar weer.

12 reacties op “Eva Jinek: Ga voor een seksvakantie

 1. K0nts3ks1sl3kk3r zegt:

  Wat een KUTartikel. Viel halverwege in slaap en aan het einde niet eens haar boobies. Doe maar weer wat geile foto’s van piepjonge meisjes volgende keer.

  3
  17
 2. Zweet zegt:

  Eva is volgens mij zo’n kakkie waar elk haartje netjes moet staan. Daar kun je toch niet leuk mee rollebollen? Kun je elke 10 seconde stoppen omdat mevrouw weer wat wil optutten.

  11
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.