Relletjes

Eva Jinek: Ga voor een seksvakantie

Yvonne Coldeweijer vindt dat Eva Jinek uitgespeeld is

Op haar site is zojuist namelijk een artikel geplaatst wat uitvoerig gaat over seks in de vakantieperiode. Verschillende mensen komen hierover aan het woord. Maar waaaaroommm??

Het stuk gaat over het hebben van seks na de pandemie. Zo staat er bijvoorbeeld in het artikel: “Ondanks mijn ‘Dansen met Janssen-vaccin’ zag ik de meeste feesten vorig jaar weer in rook opgaan. Dat maakte het niet makkelijker (lees: zo goed als onmogelijk) om m’n cherry te poppen. Soit, zand – of zaad, wat u blieft – erover, want nu lijkt het toch echt te gaan gebeuren: een zomer vol liefde.”

Ik weet niet of ik moet lachen of huilen, want waar gaat dit nu weer over?! Is dit weer een actie van zeer deugende mensen uit de woke-gemeenschap of zo? Dat we zo openlijk over ieders seksleven moeten praten. Is dat nou echt nodig Jinekje?

Oh, wacht. Wij mogen dit natuurlijk helemaal niet meer zeggen, want Dennis is zelf de persoon die uitgebreide horrorverhalen over zijn seksleven in de uitzending vertelt… Vergeet dit artikel maar weer.

Nog geen reacties