Erica Meiland klaar met cancelcultuur

Ook de (ja, wat is het eigenlijk van Martien?) … uhm. Ook de moeder van de kinderen van Martien Meiland is er klaar mee dat tegenwoordig niks meer kan en mag van de woke-gekkies. Dat er in de media een soort Kultuurkamer is ontstaan waarin alleen nog deugende mensen aan het woord gelaten worden is haar een doorn in het oog.

“Nee, steeds opletten bij wat ik zeg past niet bij mij. Als ik ergens over praat, probeer ik zo goed mogelijk te verwoorden hoe ik het zie, zonder censuur.” En dat heeft ze geweten, want haar terechte kritiek op boeka’s of hoofddoeken werd haar niet in dank afgenomen. Zelfs haar dochter moest bloeden.

Over kaars-gate heeft ze ook nog wel iets te zeggen. “Zeker vind ik dat Johan door had moeten gaan. Het ging bij hem om een daad ten opzichte van een mening in mijn geval, maar dat hij gecanceld is door radiostations en theaters gaat echt te ver. Ik ga de mannen missen en hoop dat ze zich nog bedenken.”

6 reacties op “Erica Meiland klaar met cancelcultuur

  1. Kutter ziefood zegt:

    Erica is een topwijf. Ze heeft geen beste gayradar maar zegt verder wel gewoon wat ze denkt. Keertje uitnodigen binnenkort mannen!

    27
    5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.