En de winnaar van de slimste mens is…

… gelukkig niet onze schreeuwlelijk van een Bram Douwes, de kontenlikker van Dominique Weesie (walgelijke man) bij PowNed. Wel is het Lisa Loeb, blijkbaar een of andere stand-up cabaretier met scheve tanden als prikkeldraad, maar blijkbaar wel met een cognitief vermogen dat uitstak boven de rest.

Naast Loeb en de betweterige megafoon met de bril stond Joost Oomen ook nog in de finale. Dat is de man met de snor die praat alsof ‘ie een chromosoom te veel heeft. De mannen hebben allebei Nederlands gestudeerd en moesten het nu tegen elkaar opnemen in de finale. We zijn blij dat de winst naar Lisa is gegaan, al blijft de Snollebollekes-koning Rob Kemps onze favoriete winnaar.

Hier een blije foto van Lisa’s tanden en de rest van haar gezicht.

168 reacties op “En de winnaar van de slimste mens is…

 1. Nederige God zegt:

  Ik heb heerlijk ontspannen geluisterd naar Andries Knevel in een panel van een sportprogramma op Radio 1. Die man weet werkelijk alles. Niet alleen wat er in het verleden is gebeurd, maar ook wat er nu gebeurt en wanneer iets gaat gebeuren in de toekomst. Daar had hij heel veel woorden voor nodig. Over Afghanistan wist hij te vertellen dat het kabinet het allemaal niet geweten had, maar ik vroeg me slechts 1 ding af waarom heeft die altijdgelijkhebbende alleswetende allesgoeddoende Andries G. Knevel niets gezegd?

  1
  3
  • God medemogelijk gemaakt door de EO zegt:

   Ja er zijn inmiddels mensen op aarde die slimmer zijn dan de vemoeienste Goden. Knevel was helemaal hyper. Waarschijnlijk omdat hij nog steeds een flinke errectie had van al die fanatici in Afghanistan die wel het verschil maken. Er is hoop voor Andries God Knevel. Gelukkig hebben wij Jan.

   0
   3
 2. Melani Huilstruik zegt:

  Ik ben gevraagd voor De Dikste Pens. Toen ik hoorde dat Jan Roos ook mee gaat doen ben ik afgehaakt.
  In een wedstrijd lelijke kinderen ga ik 1000 % van hem winnen

  11
  0
 3. Maarten van Rosbief zegt:

  Vaak krijg ik op straat zo maar een euro.
  Koop er nu eens geen drank voor zeggen ze dan, maar een nieuw overhemd of zo
  Heel vervelend allemaal. Zie ik er uit als een dakloze die een straatkrant verkoopt ?

  7
  0
 4. Zuurpruim zegt:

  Er is dus nu een generatie die werkelijk denken dat je de slimste mens van Nederland bent als je vragen kunt beantwoord van FF. dat een vrouw heeft gewonnen bewijst het tegendeel. Zelfs de domste Nederlander weet dat de slimste Nederlander alleen een man kan zijn.

  4
  5
 5. Samantha Barbie de Jong zegt:

  Bij multiple choice haal je altijd nog een score van 20 % in het ergste geval. Ik kwam op 0 procent uit. Nou dat is dus best slim gedaan van me (of is het mij ?)

  3
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.