Bram Douwes (PowNed) = AFGANG

Bram Douwes (PowNed) = AFGANG

Dat PowNed-verslaggever Bram Douwes een zelfzuchtige gladjakkes is wisten we allang, met z’n afvallige reportages voor die k*tomroep van een PowNed. Maar hij bevestigt dit arrogante karakter maar al te graag tijdens zijn verschijning bij De Slimste Mens.

De omroep van centenpikkert en pooiertje Dominique Weesie (WALGELIJKE MAN) schraapte de linkse lellekert zo’n twee jaar geleden uit het afvoerputje des interviewers. En nu kreeg Bram Douwes ook nog een podium bij de NPO. Ze hadden het mislukte achterneefje van Ed Sheeran overigens beter geen zendertje kunnen geven; zijn stem weerklonk alsof ‘ie vlak voor de uitzending een megafoon had ingeslikt. “tja, dit is echt wie ik ben”, reageert hij sportief.

We zijn blij dat de gladde glibber er inmiddels uit ligt. De koptelefoons kunnen weer af.

Bekijk hier een irritant interview.

124 reacties op “Bram Douwes (PowNed) = AFGANG

 1. Pieter Drent zegt:

  Een Groninger zegt normaal niks nada noppes. En deze begint ineens te praten. Je voelt de grond onder je verdwijnen. Gelukkig is nu alles weer zoals de Heere het bedoelt had. Lijden daar en kop dicht.

  6
  4
 2. Angela Pisser zegt:

  Net zo’n type als Genee. Waar is die lelijke humorloze hufter gebleven? Ee hebben weer eens kunnen lachen in VI.

  6
  3
 3. KeningWillem zegt:

  Nergens niet om verder, maar hij heeft zijn zeven dagen wel uitgezeten. Alleen omdat hij bij die kutomroep werkt maakt hem dat niet gelijk een slechte vent. Vond hem persoonlijk best vermakelijk, veel vermakelijker dan de meesten die er zitten.

  4
  9
 4. Carbonne zegt:

  Dit was het begin van het einde van PowNed. die linkse kneus was absoluut geen toevoeging voor PowNed de reacties onder zijn filmpjes en al de minnetjes spreken boekdelen.

  9
  1
  • Krijg de tyfus zegt:

   Idd ben gestopt met kijken toen ik een artikel met hem zag rond de verkiezingen… Irritant zijn eigen (linkse) mening verkondigen tegen rechtse politici terwijl zijn taak gewoon was een interview te houden.. de omroep is compleet van kleur veranderd.. links lullen rechts vullen noemen we dat!!

   0
   0
 5. Maarten zegt:

  Slijptol en Schouten waren de enige 2 wat rechtsere bij Powned. Weesie en Castricum zijn gewoon CDA’ers/VVD ers die naar het midden zijn opgeschoven en die grietjes en Bram zijn allemaal links. Zogenaamd rechtse omroep dus.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.