Dominique Weesie (walgelijke man) mist iedere vorm van zelfreflectie

Dominique-Weesie-

Dominique Weesie, de PowNed-voorzitter die al tien jaar belastinggeld opzuigt maar in de afgelopen vijf jaar helemaal niets heeft gepresteerd, bemoeit zich ineens met andere omroepen en zenders.

Dominique (walgelijke man) heeft met zijn schandknaap Rutger Castricum nog nooit een deuk in een pakje boter gepresenteerd, maar haalt nu wel ineens uit naar grotemensenprogramma Op1. “Een talkshow gemaakt door allerlei randstadmeisjes die nooit verder zijn gekomen dan Amersfoort, GroenLinks en D66 stemmen, en ervan overtuigd zijn dat iederéén is overgestapt op havermelk,” aldus Dominique in de grootst mogelijke boomerbewoording in eein interview met de T.

Hij vindt het ontslag van Fidan Ekiz, die samen met Renze Klamer het veld moest ruimen bij BNNVARA, ook heel erg. “Want toen ze bedachten dat Fidan fijn was voor de allochtonenteller, hadden ze er per ongeluk even geen rekening mee gehouden dat ze ook nog een mening heeft. Ik vind het echt schandalig.”

Het liefst zou hij, uiteraard met Rutger, zelf een ReChTs GeLuId laten horen. Hahaha. Rutger die een talkshow kan dragen. Droom nog even lekker verder Dom. Met je AVROTROS-fusie.

84 reacties op “Dominique Weesie (walgelijke man) mist iedere vorm van zelfreflectie

 1. Maarten zegt:

  Weesie heeft hier gewoon gelijk in. Als een eikel een keer gelijk heeft mag je het ook best toe geven Jan. Het is allemaal Tim Hofman/Sofie Hilbrand achtige derrie wat er zit, de 1 nog linkser dan de ander. Fidan Ekiz en Jort Kelder zou een prima duo zijn. Ik denk dat Rutger te extravert is voor zo’n show dus dat ben ik niet met hem eens.

  3
  0
 2. Umfufu zegt:

  Tsja, zo’n reactie kan ik ook nog wel bedenken, beetje kalf-verdronken-put verhaal van Spuit 11.
  Ze hadden een kans, maar werden verblind door het gratis geld en zijn op hun luie reet gaan zitten, en trappen nu wat na met een grote bek van achter het hek.
  Het zal ze een rotzorg zijn want rijk.

  1
  0
 3. Jomanda zegt:

  Dat Weesie aan zelfreflectie ontbreekt is niet zo verwonderlijk. Meestal kijkt iemand daarvoor in de spiegel en dat is voor iemand als Weesie nogal confronterend. Dat soort types kruipt dan meestal diep onder de dekens, openen de gordijnen niet meer en sterven een ellendige eenzame dood.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.