Dominique Weesie (walgelijke man) mist iedere vorm van zelfreflectie

Dominique Weesie (walgelijke man) mist een vorm van zelfreflectie

De walgelijke man Dominique Weesie, de PowNed-voorzitter die al tien jaar belastinggeld opzuigt maar in de afgelopen vijf jaar helemaal niets heeft gepresteerd, bemoeit zich ineens met andere omroepen en zenders.

Dominique (walgelijke man) heeft met zijn schandknaap Rutger Castricum nog nooit een deuk in een pakje boter gepresenteerd, maar haalt nu wel ineens uit naar grotemensenprogramma Op1. “Een talkshow gemaakt door allerlei randstadmeisjes die nooit verder zijn gekomen dan Amersfoort, GroenLinks en D66 stemmen, en ervan overtuigd zijn dat iederéén is overgestapt op havermelk,” aldus Dominique in de grootst mogelijke boomerbewoording in eein interview met de T.

Hij vindt het ontslag van Fidan Ekiz, die samen met Renze Klamer het veld moest ruimen bij BNNVARA, ook heel erg. “Want toen ze bedachten dat Fidan fijn was voor de allochtonenteller, hadden ze er per ongeluk even geen rekening mee gehouden dat ze ook nog een mening heeft. Ik vind het echt schandalig.”

Het liefst zou hij, uiteraard met Rutger, zelf een ReChTs GeLuId laten horen. Hahaha. Rutger die een talkshow kan dragen. Droom nog even lekker verder Dom. Met je AVROTROS-fusie.