Uit eerste hand

Emma Wortelboer maakt carrière

Emma Wortelboer maakt carrière

Konden we van de week nog melden dat het lichtgewicht een nieuw contract mocht tekenen bij BNN-VARA nu blijkt waarom. Emma Wortelboer maakt carrière en gaat met Frank Evenblij de zaterdagshow Tik M Aan presenteren. Het programma gaat natuurlijk weer helemaal nergens over zoals we van de omroep gewend zijn. Zeven koppels moeten van allemaal meuk een kettingreactiebaan bouwen. Oftewel huis, tuin en keukentroep wat blijft bewegen omdat het tegen elkaar aan dondert enzo. Goh, wat interessant.

Emma Wortelboer volgt de kandidaten in het proces van idee tot uitvoering en Frank Evenblij leidt de competitie in de arena.” Jeetje, wat leuk. Jammer dat we er geen één zaterdagavond tijd hebben om te kijken. De producent is heel blij, want hij heeft een internethit gejat om op de treurbuis uit te zenden. “Het gigantische online succes van deze video’s wordt nu in een uniek jasje gestoken op televisie.” Ja, want internet naar televisie brengen is echt heel modern. Dat is zoiets als een straaljager als trekschuit gebruiken. Gaap.

Emma Wortelboer

Voor Emma maakt het allemaal geen bom uit. Emma Wortelboer maakt carrière met haar loopbaan bij de NPO want deze gaat als een dolle. Zo zie je maar weer, je hoeft echt niets te kunnen om het in Hilversum te maken.

Nog geen reacties