Emma Wortelboer eindelijk eigen grote show

Dat is ook niet zo vreemd, want Emma zei nog niet zo heel lang geleden dat ze bij de absolute top van presentatrices in ons land hoorde. Wat zeg ik, zelfs wellicht nummer 1. Dus heeft haar werkgever BNN-VARA haar eindelijk die knaller van een eigen show te geven dat zo’n talent verdient. Nou ja, het is eigenlijk niet een eigen show. Meer samen met Jurre Geluk, wie dat ook mag zijn.

En eigenlijk is het niet zo’n grote show. Het komt ook niet op de buis, maar op Youtube van NPO Zapp. Hmmm, het is ook eigenlijk gewoon een dom kinderprogramma, waar zij en die Jurre zich moeten laten prikken/steken/bijten door insecten en planten. Dat is dan ook weer een slechte kopie van Youtube programma’s die al jaren bestaan. Het is eigenlijk gewoon weer helemaal ruk. Arme Emma, ze is zo’n talent. Maar niemand ziet het.

20 reacties op “Emma Wortelboer eindelijk eigen grote show

 1. Flappie zegt:

  Welke idioot laat zich nou moedwillig prikken, steken of bijten door insecten of ander gespuis? Dan ben je niet helemaal lekker in je bovenkamer hoor.

  17
  1
 2. Anti-Huillie Huillie zegt:

  Het leven is niet eerlijk voor jou hè?
  Zit er nog wat zand in je kutje gerard? Gooi het eruit, maar niet hier aub. Ga ’s Deaud?

  27
  1
  • Bommetje zegt:

   Geen aandacht aan de trol besteden
   Het is Иødrøg Piemelboy Poepboy Anja Piet Steven Tonggedrocht en Smegmabek weer. Z’n moeder slaapt overdag en werkt snachts.
   Om de één of andere reden zit deze sneue kut altijd te schelden op Jan.
   Niet op reageren en vragen of hij deaud wil gaan. De sneue kut.

   15
   1
 3. Robbie zegt:

  Jezelf laten steken door insecten is gewoon goor. Maarja Emma is zelf ook een Teek die blijft zuigen tot je er ziek van word. Wens haar succes met dat programma en ik ga zeker niet kijken……..

  6
  0
 4. DeVrouwVan zegt:

  Even de info gemist denk ik: dit programma bestaat al langer en word wel uit gezonden op zapp npo3 op de televisie….
  Neemt niet weg dat t verder geen he bijzonder programma is. Scheelt wel dst mn dochter geen intresse meer heeft in een vaccin., godzijdank

  1
  1
 5. droeftoeter zegt:

  If you have a problem, if no one else can help, and if you can find her, maybe you can hire Emma Wortelboer. Uit eerste hand vernomen dat Mister T dit onlangs heeft getwitterd.

  0
  0
 6. ff duidelijk zegt:

  wat een totale onzin . dit programma bestaat al een poos . het is al op tv geweest. en nu word het op you tube gezet .
  lekker mekkeren om te mekkeren . laat dit meisje toch ze doet haar best.
  de manier waarop vooral jan praat over haar komt behoorlijk jaloers over .
  laat een mens in zn waarde , dat wil jij zelf ook jan . het staat gvd in de regels van de pagina.

  2
  0
 7. Mcflinkdoen zegt:

  Je teentje gestoten?? Loop niet zo te janken man, als het je niet bevalt, pleur je lekker op! Als ik m’n vreten niet lekker vind, pleur ik het in de prullenbak! Je kan roddelpraat ook gewoon overslaan, scheelt je ergenis sukkel

  0
  0
 8. Karel zegt:

  Gesproken als iemand die totaal geen verstand heeft waar het over gaat. U bent hier het trieste figuur en mocht u een eind aan uw rikketikker overwegen en u durft niet? Geen probleem ik geef u wel een zetje
  Overigens betaal ik niet voor het nieuwtje maar voor de show. Echter dat zal u ook wel niet begrijpen met uw achterlijke lege hoofd

  0
  0
 9. Kolonne zoekt vrouw zegt:

  Zijn komt toch ook uit de Oekraine en wou toch altijd al naar het Oostfront. Ze lust er wel pap van en mooi dat haar droom nu uitkomt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.